Childhood's
|
02 Feb 2011, 13:51
|||
|
|||
"Ar putea cineva ? Nimeni nu poate si nimeni nu va putea vreodata, dar fiecare pas in fata pe care -l fac, fiecare palma care ma intoarce cu spatele e un nou drum, o noua confuzie a identitatii mele.", i-am raspuns eu, asteptand sa treaca un anumit timp inainte de a continua :
"Nu exista viata fara ezitari, fara rupturi sau prapastii asa cum nu exista om fara sentimente, asa cum nu exista pasari fara dorinta de a zbura, sau lumina fara intuneric. Asa nu exist nici eu fara dorinte, fara vise pe care sa vreau sa le implinesc. As vrea sa pot spune ca stiu cine sunt si ca stiu ce vreau, dar nu pot, asa cum nu pot spune ca voi reusi sa-mi realizez visul, ca voi fi destul de buna ca sa ajung unde vreau sa ajung. Doar sper ... si traiesc zi de zi cu o farama in plus din ceea ce sunt."am incheiat eu, privind-o drept in ochi si vazand cum toate zidurile sunt daramate, in afara de unul - Ea insasi. Zidul meu are o poveste. A fost creat inca din 1996 si inca supravieste, iar asta pentru ca zilnic ii adaug cate o caramida, pentru ca zilnic conturez si reconturez poarta zavorata prin care recunosc, nu au intrat multi, dar cei care au intrat nu vor mai iesi niciodata. Lumea mea este precum cea de afara. Reala, frumoasa, dar plina cu vise, cu trairi si cu prezent. De fiecare data cand vantul ma palmuieste dur peste obraz ma pierd in trecut si de fiecare data zidul Fiintei mele ma readuce la prezent si-mi aminteste ca am o viata de trait si nu e lunga, e doar o viata in care nu m-am afirmat cu nimic. In care traiesc de dragul de a trai, dar ce am facut eu mai exact sa merit asta ? Nimic, mi-a fost doar data o viata si atunci nu am ce sa fac trebuie sa o urmez indiferent cat de sus sau cat de jos ma va purta. "Stii cineva m-a pus sa scriu o compunere despre mine.", am inceput eu, vazand ca Layla se stramba crezand ca aveam sa spun ceva similar cu ceea ce-mi istorisise ea. "Am spus ca este simplu. Am inceput sa-mi insir ocupatiile, sporturile si prietenii, iar apoi doar le-am legat, precum o propozitie infinita si slaba. Apoi am luat foaia si am pus-o deoparte, dupa care m-am gandit putin. Nu mi-a venit nici o idee, asa ca am hotarat sa fac o plimbare in locul meu obisnuit, singurul care ma putea intelege. Leaganul se misca rapid, purtandu-ma spre cer, iar apoi brusc spre pamant. Era o trecere rapinda intre cele doua lumi.Melodia imi spunea ceva lent, in ciuda rapiditatii leaganului. Si era ciudat, dar desi frigul ma patrundea cu putere simteam ca vroiam sa raman acolo pe vecii, in adapostul unui singur leagan de copii. Nu-mi pasa cine ma privea sau ce spunea despre mine, eu doar fredonam in melodia in gand si visam la un viitor fara limite, la o munca grea, dar pe care as fi facut-o cu placere. Apoi peste exact o ora am mers spre casa, luminata parca cu o mie de raspunsuri despre ceea ce aveam sa scriu." "Si ce ai scris ?", ma intrerupse Layla, cu un aer ganditor, care nu ma deranja deloc. "Am rupt foaia inceputa si am scris ceva total noncomforminst. Am scris o poveste despre o camera pustie. Nimic nu era pe pereti sau jur, doar eu golita de amintiri, de stiinta, de tot. Stateam si priveam in jur, simtind raceala din aer care invada spatiul vast prin crapatura din geam. Era ciobita aproape in intregime, dar lucrul ciudat era ca in ciuda faptului ca era ranita, nu se destrama si rafuza sa lase camera dezgolita total. Aripile imi erau rupte si libertatea la fel, dar inima mea traia si putea sa zboare mai sus decat orice aripa. Vorbeam singura, dar nu eram nebuna. Doar explicam enigmele unei lumi prea tinere si murinde. Zambetul imi aparu timid, dar nu eram feicita. Lacrimile imi brazdau fata, dar nu eram trista. Mainile imi stateau inerte in jurul corpului, dar nu erau moarte. Eram si sunt doar o cale de mijloc, calea aceea pe care o urasc atat de mult. Iti amintesti cat iti ziceam asta. Uite ... de aceea o urasc, pentru ca ma reprezinta ! " Am terminat tot ceea ce aveam de spus si doar atunci am reusit sa o privesc iar in ochi, desi totul era adevarat, doar ca ... era prea adevarat. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Childhood's - by Layla Wong - 26 Jan 2011, 20:31
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 26 Jan 2011, 20:56
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 17:48
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 27 Jan 2011, 22:49
Re: Childhood's - by Layla Wong - 27 Jan 2011, 23:17
Re: Childhood's - by Scarlett Soul - 29 Jan 2011, 03:24
Re: Childhood's - by Layla Wong - 29 Jan 2011, 03:56