"Arta" mea vizuala
|
02 Feb 2011, 05:11
|||
|
|||
"Mazagalelile abstracte" sunt bestiale. , desii tu zici mazagaleala aia e arta pura , ai talent!
Si eu pictez/desenz desii o fac intr-un stil diferit , ador stilul tau.Cel mai fain la lucrurile abstracte este faptul ca este imaginatie pura si fiecare poate sa vada altceva....Mai sus ziceai ca iti place Dali , e preferatul meu. Imi place poza cu tine si ca ai un stil ghotic sau aveai , ca vad ca poza e din 2008 Chestile cu PhotoShop...sunt dragute , dar cred ca e evident ca aleg picturile si pozele tale. Cat despre...MY UNHEALTHY VISIONS...titlul este genial.Singura chestie care nu imi place este faptul ca nu inteleg nimic din ea.Adica sunt multe chestii puse acolo si care cumva in mintea mea cu un coeficinet scazut nu se leaga nimic.Poate imi zici tu ce e acolo? Astept sa mai pui . ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Arta Fotografica | Kayla A. Summers | 84 | 17,146 |
09 Apr 2011, 11:59 Last Post: Kayla A. Summers |
|
Galeria de Arta | Charlotte Ambrosine | 5 | 2,370 |
03 Dec 2008, 18:56 Last Post: Charlotte Ambrosine |