Un nou inceput ^^
|
02 Feb 2011, 11:49
|||
|
|||
Cercetasa incepu sa rada.
"-Robby esti sigur ca le'ai invatat si tu? Si in plus, cred ca le'ai facut cu bagheta lui, pentru ca vrajitorii minori nu au voie sa'si cumpere o bagheta de la Ollivander's sau de oriunde altundeva, daca nu au fost chemati la scoala; esti abia in anul I..ai timp destul sa inveti vraji fara bagheta" chicoti Bell. "-Da..e adevarat" ofta Robby. "-Dar, in timp asta, poti sa iti citesti manualele" ii propuse Ema. "-Dar de ce nu am voie sa fac vraji?!" murmura baiatul. "-Pentru ca Ministerul stie ce vraji ai facut, unde, si ora in care ai spus incantatia; si nu vrei sa fi exmatriculat de la Hogwarts chiar inainte sa ajungi acolo, nu?" intreba cercetasa, cu o voce ingaduitoare. Robby dadu din cap. "-Atunci, trebuie sa respectam regulile" chicoti Ema. OOC: Robby, in rp'ul asta se presupune ca esti inca in anul I; incearca sa nu exagerezi ca stii atat de multe farmece, vraji non-verbale, fara bagheta, sau mai stiu eu ce..nu se respecta gradatia in care aptitudinile vrajitorului cresc, cum este in carti |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Si asa a inceput totul. | Michael Black | 19 | 4,922 |
17 Jan 2012, 22:16 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Un nou inceput | Arman Malik Grover | 14 | 5,038 |
08 Apr 2011, 10:34 Last Post: Jack Diggory |
|
un inceput bun de scoala | Michelle Potter | 1 | 1,493 |