"Arta" mea vizuala
|
02 Feb 2011, 12:52
|||
|
|||
Multumesc mult de aprecieri
Layla, eu am vazut My Unhealthy Visions din perspectiva modului in care visez sau am daydreams: meduzele reprezinta substanta viselor, care atunci cand incerci sa o prinzi devine de-a dreptul ''vascoasa'', iar ochiul acoperit faptul ca in aproape toate visele mele sunt obsedata de ideea de a ''vedea'' mai mult - am deseori cosmaruri in care nu pot sa vad in vis, decat foarte greu, si e temerea mea cea mai mare de altfel, orbirea; sticlutele negre nu sunt altceva decat cosmaruri care nu mi le mai amintesc decat dintr-o perspectiva pozitiva, caci florile acelea nu sunt doar de design; toate cablurile de retea care nu sunt conectate la ceva reprezinta ''visele moarte'', care nu si-au gasit inca un corespondent sau o aplicatie concreta in lumea reala; zanele nu sunt puse decat pentru a arata perenitatea ideilor, iar efectul de suprapunere e folosit pentru a arata ''forma'' incomensurabila a trairilor pe care le resimt, destul de sacadate uneori; paianjenul si cuvintele reprezinta unele cosmaruri de-ale mele, in care ma simt captiva si nu visez decat ca am o carte in fata si sunt ''blestemata'' sa o citesc incontinuu sau sa o citesc in timp ce in jurul meu se intampla lucruri groaznice, asta facandu-ma ''mica''; penele din ''nebuloasa inconjurata de chestii tehnice'' sunt visele ''feminine'', calmante, care vin in contact cu un univers calculat si rigid. Sper ca te-am lamurit O sa mai pun pe masura ce mai fac |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Arta Fotografica | Kayla A. Summers | 84 | 17,112 |
09 Apr 2011, 11:59 Last Post: Kayla A. Summers |
|
Galeria de Arta | Charlotte Ambrosine | 5 | 2,368 |
03 Dec 2008, 18:56 Last Post: Charlotte Ambrosine |