Sclipiri de aur
|
02 Feb 2011, 11:06
|||
|
|||
Radeam de vocea serioasa pe care o facuse Ema cand spuse ca aveam sa mergem la cumparaturi iar cele doua sa faca un duet impreuna.
"-Cumparaturii."acum topaiam de fericire prin sala,lovind vreo doua trofee care incepura sa se legane,dar le prinsem la timp pentru a nu cadea si sa se faca zgomot mare sau si mai rau sa pateasca ceva,certandu-ma profesori si scazand puncte Astropufilor. "-Si o sa cantati impreuna!"dupa ce ca era sa dau jos doua trofee din cauza topaitului meu,tot nu ma potolisem,aveam energie in mine incat as fi putut sa alerg trei ture in jurul castelului fara pauza.Dupa ce ma potolisem m-am asezat jos gandindu-ma la petrecerea ce cu siguranta va fi in aceasta scoala. "-Si vom organiza petrecerea in Marea Sala?"'Nu cred ca ar fi alt loc mai bun decat acela.'Ma imaginam pe mine intr-o rochie superba,dansand cu un baiat frumos,precum in basme,si sa o privesc pe Tamara cum se uita la mine cu nervi ca ea nu danseaza.'Ce imi mai place sa o enervez in joaca.'am ras eu imaginandu-mi acele imagini.Dar slabe sanse,sa se intampla asa ceva.Mi-am ridicat privirea spre Ema incercand sa ne gandim la aceea petrecere. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|