`Baia Myrtlei.
|
02 Feb 2011, 11:10
|||
|
|||
[color="PaleTurquoise"]"-Hmmm...nu multa lume m-a intrebat asta..."
Spuse Myrtle. "-Ei bine...cand eram si eu eleva la Hogwards ,toti se luau de mine sin orice montive stupide,spuse fantoma si incepu sa planga,dar continua povestea,pana intr-o zi un baiat s-a luat de mine pentru ca ochelarii mei sunt hidosi,si m-am dus in baia aceasta si am inceput sa plang.Deodata am vazut niste ochi imensi si foarte galbeni si m-am trezit plutind in aer...contiua Myrtle. "-Dar a cui ochi erau?" Intreba Tamara.Dar Myrtle tocmai era sa spuna ceva pana cand am raspuns rapid. [b]"-Un bazilic." "-Un ce?" "-Un bazilic,Tamara.Este un sarpe foarte mare,chiar cele mai mare sarpe din lume si cel mai fioros,se spune ca privirea lui e ucigatoare..." "-Hm,pardon,dar cine te-a pus sa vorbesti in locul meu?"[/b] A intrebat Myrtle cu superioritate.Eram atat de furioasa pe fatoma aceea ,cine se credea ea?dupa ce imi arunca jeleul in W.C si mai imi spunea ca sunt inferioara ei,mi-am scos bagheta sin buzunar si am indreptat-o spre ea. "-Ha ha ha!Chiar crezi ca o vraja stupida m-ar putea infrange?Ce haios!" "-Gata!Mi-a ajuns!Expe..." Dar nu puteam sa fac vraja .Tamara ma tinea de o mana "-Nu face asta!" "-De ce?"[/color] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|