`Baia Myrtlei.
|
02 Feb 2011, 11:31
|||
|
|||
Addie isi scoase bagheta indreptand-o spre Myrtle care plutea in fata noastra,era aproape sa rosteasca vraja Expellimellius cand am prins-o de mana pe astropufa.Stiam ca nu va avea niciun rost vraja.
"-Nu face asta!"i-am spus eu. "-De ce?"intreba Addie. "-Pentru ca nu va avea niciun rost vraja,e o fantoma."am aratat eu catre Myrtle care inca ma privea urat.Ma enerva fata pe care o punea,ma omora temperamentul daca nu ar fi fost Addie in baie aceasta cu mine,sigur s-ar fi iscat vreun razboi intre mine si Myrtle. "-Fata ciudata cu cizmele alea urate are dreptate."spuse fantoma razand de mine.'De ce toata lumea se leaga de cizmele mele cu toc,oare e vreo crima in aceasa scoala ca port asa ceva.'Dar ce spuse Myrtle cum ca as fi ciudata ma facu sa izbucnesc.Am scos bagheta afara rostind vraja. "-Stupfey."stiam ca nu prea era cine stie ce vraja,dar cand o rostisem fara efect,nimeni nu patii nimic,doar fantoma inca plutea in fata mea,incercand sa isi potoleasca rasul. "-Ce sa iti spun."spuse Myrtle ridicandu-se si mai sus. "-Gata acuma chiar ai incurcat-o fantoma care esti cine te crezi?"doream sa ma duc sa discut ceva cu ea,chiar s-ar fi iscat o bataie daca nu ar fi fost o biata fantoma si daca Addie nu ma prinse de umar. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|