Children of the damned
|
02 Feb 2011, 16:27
|||
|
|||
Am citit cele trei capitole, dar nu am comentat comentez acum si nu ne doare in cot de fic
Capitolul 20 Quote:Toate acestea mi le imaginam ca tocmeala fãuritã încã de la începutul omenirii: primeºti ceva…dai înapoi cu prima ocazie.Mdap..al naibii de adevarat Quote:”Dar…rãmânem la acel poate, banalul adverb predicativ.”ce sec a sunat asta Quote:“-Era în aceeaºi maºinã cu mine când s-a produs accidentul..ºi eu conduceam.Veneam de la o petrecere ºi bãusem pânã am crãpatMm ai mai pomenit pana acum de Evangeline?! parca nu..oricum, interesanta faza cu Matt cel vinovat..daca a baut pana a crapat Quote:bulevard al visurilor pierduteboulevard of lost dreams in cazul de fata Quote:-Bineînþeles, în afacerile astea am gãsit-o ºi pe Katherine.Prima oarã când am vãzut-o am observat cã semãna izbitor de mult cu Evangelinuuu iar asemanari intre morti si vii iar titlul..mi'a placut la nebunie s'a potrivit perfect cu continutul..cu povestea lui Matt Capitolul 21 Quote:.ªtiu, ºtiu, viaþa nu e întotdeauna pictatã în negru…dar, sincer, eu nu vãd niciun strop de alb.Si nici de roz? Quote:Dead and gone forever.iar imi aduce aminte de o melodie.. Quote:Asta fiindcã ea ºi-a ales…da..doar partial Quote:-Sora ta, am spus, ascunzându-mi cu greu nerãbdarea.Care e numele ei?tare faza..ca ai facut legatura..asta a legat si capitolele Quote:Zãu, aproape uitasem gustul normalitãþii.ea era mult prea departe de a fi normala Capitolul 22 Quote:Destinul adorã sã te joace pe degetecam asa se intampla in majoritatea cazurilor.. Quote:era normal sã te conducã profu’ de douãzeci ºi doi de ani acasã, cu maºina lui nouã, dupã ce þi-a dat aºa - zise meditaþii la matematicã?aa..nu cred Quote:La naiba cu descoperirea trãirilor umane.Ah, apropo, e naºpa sã fii om.Te nãpãdesc numai sentimente contradictorii.Durerea îþi este duºman, dar te întâmpinã ca un vechi prieten.Singurãtatea îºi aºteaptã prada cu o dorinþã inumanã de a pune stãpânire peste toate trãirile.Iar apoi te inundã o furie nestãpânitã ce te face sã doreºti sã nu fii om; furia aceea va fi o parte neintenþionatã din tine pentru toatã eternitatea muritoare.deci partea asta e preferata mea din tot capitolul si eu vreau next'ul promit sa comentez mai repede |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,224 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |