Dezlegand misterul
|
02 Feb 2011, 17:48
|||
|
|||
Am oftat la spusele fostei mele colege. Intr-adevar problemele sunt mult prea mari si multe si un ajutor in plus este binevenit mereu,mai ales din partea Emei : care m-a ajutat la prima mea lupta cu Devoratorul acela nemernic. Nu am sa uit acest lucru niciodata. Sunt momente cand ma intreb cum de nu l-am ucis inca,am avut de atat de multe ori ocazia..Dar imediat vine si raspunsul meu sincer: ;eu nu sunt ca el;. Am oftat usor dupa care m-am uitat la soimeanca si i-am spus:
"Emm..Din pacate suntem implicate in acest joc..eu si Bell am trecut prin multe zilele acestea si ea este implicata direct acum..Celalalt Devorator i-a ucis un bun prieten..Iar tu si eu avem de mult timp probleme cu Porrin. De fapt de cand eram eu copila de un an au aparut probleme cu el,dar eu nu aveam de unde sa stiu asta. Insa acum sunt in stare sa lupt cu el..Si totusi in cateva saptamani ne-am intalnit cu Tom si Charles de multe ori,am luptat..si suntem epuizate. Iar in legatura cu Luke..Nu stiu daca este necesar sa il includem in povestea aceasta cu Porrin. S-ar putea ca Devoratorul sa se ia si de el...". ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|