Ha...??
|
02 Feb 2011, 18:27
|||
|
|||
Aylee se uita la Layla. Normal ca isi cauta pisica in Hambarul Bufnitelor. De ce nu si-ar fi cautat pisica in Hambarul Bufnitelor. Se spune ca animalele de companie seamana cu stapanii, deci era normal ca pisica lui Layla sa fie in Hambarul Bufnitelor. Ciudat i se parea totusi ca nici o bufnita nu sesiza acest lucru. Apoi lui Aylee ii veni o idee despre cum ar putea sa gaseasca pisica Radgoll. Fluiera incet de trei ori si astepta. De vazut nu se vedea mare lucru din cauza noptii care incepea sa se instaleze incet dar sigur in toate colturile incaperii. Dar un falfait de aripi se putea auzii, desi bufnita neagra nu se vedea. Aceasta se aseza pe umarul stapanei sale si tipa o data scurt, in semn de salut. Hate, am o treaba pentru tine, dar mai intai am sa te rog ceva. Du-te pana in pivnita viperinilor si fa-l pe Revenge sa vina pana aici. Daca nu il gasesti... Aylee se uita in geant de pe umarul ei si scoase de acolo o hartie mototolita si o pana neagra de corb. Scrise repede ceva pe Hartie si i-o dadu in cioc pasarii. Da asta la careva viperin care e acolo, o sa te ajute el cu sarpele. Simt ca ar trebui sa fie aici acum. Hate isi lua zborul pe una dintre ferestrele mari, in timp ce Layla continua sa se uite in stanga si in dreapta dupa Tomorrow. Aylee ii dadu de inteles cu cateva priviri sa se linisteasca, deoarece stie ce face. Vor gasi pisica imediat. In timp ce asteptau bufnita, iar Layla devenea tot mai nelinistita, isi dadura seama ca nu mai e Dia langa ele. In schimb se auzeau niste tipete de langa unul dintre geamuri. Fetele se dusera acolo repede, unde om vazura pe Dia tinandu-si de picioare bufnita in timp ce aceasta dadea din aripi, incercand probabil sa plece de acolo. Dia urla tot mai tare. Nu pleca! Nu pleca inca! Nu vreau sa pleci! Layla si Aylee se uitara la ea si isi zambira complice. Dar in scurt timp isi dadura seama ca Noir nu era prea incantat de situatie, ceea ce era logic. Aylee se aproprie incet de astropufa mai mica si ii puse o mana pe umar. Surprinsa, aceasta ii dadu drumul la saraca bufnita, care zbura repede pe fereastra. Dianne se intoarse furioasa. De ce ai lasat-o sa plece?Acum va fi afara toata noaptea! Viperina o privi pe astropufa cu privirea aceea de mama care se uita la copilul de 5 ani. E o bufnita, pentru numele lui Dumnezeu. Sti, eu lucrez aici. Am vazut ca nu a mai iesit la vanatoare de vre-o doua nopti, trebuie sa manance... Dianne se uita urat la ea, dar Aylee nu o mai baga in seama, pentru ca Hate intra pe fereastra. Avea un sarpe negru cu niste motive ciudate argintii incolacit pe picior si o bila neagra in gura. Sarpele isi dadu drumul repede si aluneca catre Aylee, urcandu-se pe bratul stang al acesteia. Viperina il mangaie si se uita la bila neagra. O lua din gura bufnitei si o despaturi, dandu-si seama ca era, de fapt, pelerina ei. Multumesc! Acum, Hate, Revenge, o mai stiti pe Tomorrow, pisica Radgoll, nu? A disparut pe aici pe undeva, poate o gasiti uitativa in jur. Animalele plecara, iar ea se uita sigura pe sine al cele doua astropufe. In scurt timp, se auzira niste sasaituri puternice si tipete de bufnita de langa un perete. Fetele se dusera acolo, dar nu era numic acolo. Insa animalele pareau foarte sigure pe ele in momentul acela, o raza de luna aluneca pe peretele rece. In momentul acela se cintura o duna pe perete, descoperind o usa secrete. Doamnelor, zise Aylee, cred ca aici a plecat Tomorrow.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 01 Feb 2011, 20:25
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 01 Feb 2011, 20:49
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 20:53
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 02 Feb 2011, 18:27
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 02 Feb 2011, 19:06
Re: Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 04 Feb 2011, 22:48
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 05 Feb 2011, 14:09
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 12 Feb 2011, 15:53