Before the Dawn
|
02 Feb 2011, 19:56
|||
|
|||
Cercetasa ofta usurata si se arunca in bratele prietenei sale; nu mai conta faptul ca niciuna din ele nu gasise nimic. Important era ca Rosalie traia..era in viata, teafara si nevatamata. Isi facuse atat de multe griji, incat negasirea medalionului i se parea ceva infim, pe langa ce'ar fi putut pati. Zambi, si se ridica din apa intunecata.
"-M'ai speriat" sopti ea. "-Dar de ce? Am spus ca o luam in directii diferite" mormai Rosalie. "-Stiu..dar cand m'am intors..si nu te'am vazut" ofta Bell. "-Scuze..oricum a fost o idee proasta sa ne despartim" remarca tanara. Bell o aproba usor din cap. "-Si totusi..n'am gasit horcrux'ul" se planse Rosalie. "-Nu inca" ofta Bell. "-Dar mai timp pana la rasarit" replica tanara, cu o urma de entuziasm in voce. Mai erau cateva ore; iar in acest timp, se puteau intampla multe. Nu stia exact unde era medalionul, dar intr'un fel simtea ca e acolo. Bell era ferm convinsa ca horcrux'ul se afla in Conacul Bantuit; Porrin nu si'ar fi lasat amintirile despre pretiosul sau asa, de izbeliste, prin gandurile lui Rosalie. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|