~Run away
|
02 Feb 2011, 20:48
|||
|
|||
Ma plimbam prin imprejurimile Hogwarts-ului,prin scoala nu prea aveam ce face,ramasesem singura in Turnul Astropufilor,ma gandeam unde aveam sa ma duc.Pe stadionul de Vajthat.’Neah am mai fost acolo si nu imi gasesc matura.’Padurea Interzisa.’Nu cred ca mai merg acolo dupa ultima intamplare,nici Rose nu cred ca mai avea sa calce pe acolo.’ Salcia Batausa.’Ar fi minunat,daca mi-as fi adus si chitara mea.’Dar imi era prea lene sa ma duc inapoi in turn.Voi sta la tulpina copacului si ma voi odihnii putin chiar aveam nevoi de putina liniste.
"-Unde iti sunt manierele,copac afurisit?"se auzi o voce din departare,am marit pasul pentru a vedea cine era la salcie,am urcat pana sus,observam ramurile uriase ale copacului leganadu-se in bataia vantului.Am lasat privirea uitandu-ma la picioarele mele care se chinuia sa urce un deal,nu doream sa cad de pe acesta. Observasem o fata care isi scutura roba prafuita,era o eleva de la Hogwarts,ma bucuram sa cunosc pe cineva nou.’Prieteni noi’imi trecu mie prin minte.Am mers catre aceea fata care se uita la roba sa pentru a o scutura. “-Buna,eu sunt Tamara.”am spus eu vesela.Eleva isi ridica privirea zambindu-mi inapoi,lasand roba asa cum era. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Run away - by Jessica F. Jersey - 02 Feb 2011, 20:25
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 02 Feb 2011, 20:48
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 02 Feb 2011, 20:57
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 02 Feb 2011, 21:35
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 12:33
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 03 Feb 2011, 14:31
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 16:47
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 03 Feb 2011, 19:45