A hand of help
|
02 Feb 2011, 21:32
|||
|
|||
Chiar daca Robby nu intelegea ce urma sa se intample , continua sa mearga cu Bell , cand iesira de pe domeniile Hogwarts-ului , acestia disparuse intr-o pestera destul de sus in muntele din imprejurimile Hogsmeade-ului . Numai aveam mult ca ne intalnisem cu Frodo , eu unul nu stiam ce cauta aici si nici de ce am venit si noi acolo , insa daca m-a luat Bell inseamna ca e ceva important .
"-Salutari copii , ce mai faceti ? Bell ai adus ce ti-am cerut ?" intreba Frodo curios . "-Desigur , Engorgio !" zise Bell maring saculetul pentru Frodo . "-Sper ca nu te superi ca si-a mai pierdut putin din aroma ." zise Bell rusinata din aceasta cauza . "-Nu este nici o problema , dupa ce mananci zile intregi numai mure de padure uscate o mancare cu concentratia mai putina e adevarat festin . Va rog serviti-va si voi daca vreti ." zise Frodo fiind politcos. "-Nu multumim !" zise Robby "Am mancat cand am plecat de la Hogwarts . Dar vreau sa te intreb ce cauti aici ?" intreba copilul nedumerit . Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|