In umbra singuratatii
|
03 Feb 2011, 13:19
|||
|
|||
O vedeam din indepartare pe Lily cum plangea si imi doream enorm sa merg la ea,insa nu doream sa o deranjez.Ryan imi pusese mana pe umar soptindu-mi la ureche pentru ca Lily sa nu auda.
"Ramai calma ceea ce iti voi spune Lily nu trebuie sa stie!"Am inlemnit nu stiam ce dorea sa imi spuna.Am incuvintat din cap ramand nemiscata. "In drum spre noi sunt o alta transa de 50 de Aurori care probabil intr-o ora sau maxim doua daca suntem norocosi vor fi aici distrugand tot ce le iese in cale!"O lacrima imi curse involuntar pe chip pierzandu-se printre buze. "Ce vom face?"Am intrebat cu vocea tremuranda. "Nu putem face nimic doar sa ne ascundem pentru a nu muri!"Mi-am intors privirea catre el fixandu-l in ochii lui verzi. "Sa nu mai spui niciodata asta ii vom aduna pe toti Devoratorii de pe pamant daca e nevoie,insa sediul principal al Lordului Intunecat nu va cadea niciodata!"Acesta ma aproba zicand. "Ii voi chema prin semn pe toti si cei ce vor sa ne ajute sa ramana alaturi de noi,insa trebuie sa ii prindem intr-o ambuscada departe de aici!" Se intoarse si pleca in casa pentru a ii chema dintr-un loc linistit.In cateva secunde blatul incepu sa ma doara,iar pe mainele mele se scrijeli cu sangele meu "Veniti la Sediu urgent!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|