...::lalalalala::...
23 Dec 2007, 19:45
Okay... [ in seara asta am venit de la bunici.. doar in seara asta stau aici.. ]
In ultima perioada, am impresia ca jignesc pe toata lumea cu care vorbesc -_-... si nu stiu de ce cred ca e si adevarat...
Sam... din cauza unui idiot de regulament, tu pleci de pe un site pe care ( sper eu ) ti-ai format un mic grup de prieteni, discuti cu lumea etc... ma rog, e decizia ta...
Chiar as fi vrut sa ne intalnim, din moment ce suntem din acelasi oras... ar fi fun...
Acuma... atata vreme cat consideri acest forum ... cum il consideri... e decizia ta sa pleci de pe site...
Indiferent daca parerea ta e ca nimanui n-o sa-i fie dor de tine, ar fi cazul sa vezi ca NE VA FI...
Din nou spun ca e decizia ta...
Asta e...
Si in legatura cu RPG-ul sau RP-ul sau cum [...] se cheama... chestia asta te-a deranjat ataaat de tare incat sa vrei sa pleci de pe site? Zau asa... nu suntem deloc experte, recunoastem... dar tootusi...
Bine... acuma am vazut partea cu 'imi stric minunatul stil RP cu jalnicele voastre povesti'... daca intr-adevar unii membri de pe site sunt egoisti sau mai stiu eu cum, asta nu-ti da dreptul de a fi si tu la fel... nu sunt genul de persoana care sa inghita genul asta de replici ... ' eu am ceva genial, voi sunteti niste jalnici '...

PS : apropo... daca tot ai un stil "minunat"... din cate stiu eu, verbele la timpul prezent, persoana a II-a plural se scriu intotdeauna legat... nu "sterge-ti", ci "stergeti"... "ti" nu e pronume personal sau altceva... daca zic de exemplu : " Sterge-ti masa ( tu )", atunci merge...
De obicei, persoanele cu un stil "minunat" stiu sa scrie corect in limba romana... asta e doar o mica observatie

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user

Messages In This Thread
...::lalalalala::... - by Charlizze Di Rino - 23 Dec 2007, 19:20
Re: ...::lalalalala::... - by Lyra Dust - 23 Dec 2007, 19:29
Re: ...::lalalalala::... - by Julia Lilith Potter - 23 Dec 2007, 19:45
Re: ...::lalalalala::... - by Ginny Malfoy - 23 Dec 2007, 20:36
Re: ...::lalalalala::... - by Ginny Malfoy - 24 Dec 2007, 02:01
Re: ...::lalalalala::... - by Lyra Dust - 24 Dec 2007, 12:06
Re: ...::lalalalala::... - by Hermione Potter - 29 Dec 2007, 18:36