...::lalalalala::...
23 Dec 2007, 20:10
Am cerut ca userul meu sa fie sters, dar nu ma supar, cel putin am mai putut face postarea asta
Iar din regulamnet, partea care nu-mi place(si singura parte care nu-mi place) este faptul ca lipseste regula cu Pawer-play-ul interzis
Quote:Sam... din cauza unui idiot de regulament, tu pleci de pe un site pe care ( sper eu ) ti-ai format un mic grup de prieteni, discuti cu lumea etc... ma rog, e decizia ta...

pai imi formasem, dar incet incet am inceput sa-mi schimb parerea despre unii...

Quote:Chiar as fi vrut sa ne intalnim, din moment ce suntem din acelasi oras... ar fi fun...

si eu as fi vrut asta...

Quote:Bine... acuma am vazut partea cu 'imi stric minunatul stil RP cu jalnicele voastre povesti'... daca intr-adevar unii membri de pe site sunt egoisti sau mai stiu eu cum, asta nu-ti da dreptul de a fi si tu la fel... nu sunt genul de persoana care sa inghita genul asta de replici ... ' eu am ceva genial, voi sunteti niste jalnici '...

pai nici eu nu le prea inghit, dar imagineaza-ti cum ma simt cand vad replici de astea adresate mie...

Quote:Indiferent daca parerea ta e ca nimanui n-o sa-i fie dor de tine, ar fi cazul sa vezi ca NE VA FI...
Nu tuturor... sau cel putin nu la majoriatea persoanelor...

Si cat despre PS-ul tau, se numeste TAYPO

Sa nu se inteleaga ceva gresit din prima mea postare, insa cred ca a venit momentul sa spun exact ceea ce simt...
Am incercat sa ma obisnuiesc cu stilul acesta, insa nu reusesc, pur si simplu sunt mult prea obisnuita cu alt stil de Rp...

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
Find all posts by this user

Messages In This Thread
...::lalalalala::... - by Charlizze Di Rino - 23 Dec 2007, 19:20
Re: ...::lalalalala::... - by Lyra Dust - 23 Dec 2007, 19:29
Re: ...::lalalalala::... - by Charlizze Di Rino - 23 Dec 2007, 20:10
Re: ...::lalalalala::... - by Ginny Malfoy - 23 Dec 2007, 20:36
Re: ...::lalalalala::... - by Ginny Malfoy - 24 Dec 2007, 02:01
Re: ...::lalalalala::... - by Lyra Dust - 24 Dec 2007, 12:06
Re: ...::lalalalala::... - by Hermione Potter - 29 Dec 2007, 18:36
Re: ...::lalalalala::... - by Lyra Dust - 30 Dec 2007, 14:53
Re: ...::lalalalala::... - by Ginny Malfoy - 30 Dec 2007, 18:10