A new one....
|
03 Feb 2011, 02:22
|||
|
|||
Mã și amenințã domnișoarã. Mã da' serios acum, vã întreb pe voi, e vina mea cã a fãcut lb. românã cu femeia aia care spalã veceuri ? Da-o mã naibii de treabã. Și sã te scoți, sã te scuzi și faze cã am greșit intenționat și cãcat. Zi domnule cã ești proastã și înțelegem. Te consolãm, te pupãm pe frunte, îți dãm ș-un șut în cur. Mno, depinde de la om la om, pisi. Înțelegi tu, dovlecel ? Ah dar vãd cã ai învãțat și tu un cuvânt nou de datã trecutã ? Ipocriți ? Sã mori tu, pisi ? Tu vorbești de ipocrizie, care mãturi podeaua cu ea, afirmând tot felul de mizerii, de minciuni nesimțite ?
Și pânã la urmã, uite cum e în România. Când cineva e bun, altul se ofticã. Adicã, noi, familia Darkmark, suntem atotștiutori - cã pânã la urmã, glumã sau nu, așa e - și vine frustrata asta și se ofticã și-mi face mie istericale pe aici. Uhm. Stai puțin. Înțeleg cã ți-a sãrit muștaru și mã ameninți, și ești bazatã, și prietenii tãi shukari cu maneaua-n bot ne hecãresc nouã forumul, dar totuși mã. Sã ne faci cretini și idioți. Pisi, EU ȘTIU SÃ VORBEEȘTE ROMÂNEȘTE. Spre deosebire de domnia ta, care face niște greșeli COLOSALE. Pãi bã fetițo, în clasa a III-a tu știi cum scriam ? De zece ori mai corect decât tâmpeniile pe care le debitezi tu acolo. Pãi și tu AI TUPEU SÃ MÃ INSULȚI PE MINE ? PE NOI ? Pãi uitã-te tu aici, frustrata vieții, și zi-mi tu mie cine de pe forumul ãsta e atât de TÂMPIT încât sã scrie î-mi, m-a și ma total invers fațã de cum trebuie, neluând în considerare chestii mai subtile, „dã deștepți” și exprimãri de oameni cu probleme mentale. Cautã-ți alt forum, cã ãsta e prea inteligent pentru tine. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|