Ghosts of the Past
|
03 Feb 2011, 11:58
|||
|
|||
Cercetasa tacu, asteptand un raspuns din partea fantomei; era atat de mica si parea asa vulnerabila, incat i se facu mila de ea. Incepu sa isi inchipuie de ce fel de moarte avusese parte. Ganduri infioratoare ii cutreierara mintea, facand'o sa se cutremure. Prefera sa nu se mai gandeasca la nimic, ci sa astepte raspunsul.
"-Am fost omorata..de un Devorator trimis de Lordul Intunericului" ofta micuta fantoma. "-Si de ce ai ajuns tocmai aici?" intreba Bell, cu o urma de regret in voce. Fantoma se ridica si pluti usor in spatele lor; se intoarse in scurt timp, cu inca cineva. "-Ea e sora mea, Melanie" marturisi ea. Bell ingheta cand vazu chipul fantomei. "-Te..te cunosc" sopti ea. "-Da; m'ai vazut des prin castel" chicoti tanara. Incerca sa'si aduca aminte de unde o stia; dar in zadar. Nu putea sa'si aminteasca. "-Sunt fosta profesoara de Previziuni-desrpre-viitor" spuse ea. "-Asa" ofta Bell, amintindu'si acel incident. Tanara fusese ucisa, in locuinta sa din Pestera lui Godric, o data cu sora sa mai mica. Melanie si Maya Forbes. "-Imi pare rau pentru voi" sopti Bell, intristandu'se. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Walking amongst the ghosts. | Isolde du Maurier | 1 | 1,815 |
26 Dec 2012, 00:56 Last Post: Deborah Petrova |
|
Forgeting the past | Aleksandra D'Arques | 32 | 5,286 |
12 Jul 2012, 15:44 Last Post: Aleksandra D'Arques |
|
Misguided Ghosts | Bell Evans | 12 | 3,478 |