...::lalalalala::...
|
23 Dec 2007, 20:36
|||
|
|||
Hmz... am citit de 2 ori k sa clarific totul. In primul rand , am inteles ca tie nu'ti place regulamentul ... ma pufneste rasu ... no comment ... nu pricep ce astepti de la un biet regulament ...
Apoi , tu " iti strici stilul minunat de rp pe " jalnicele " povesti de aici " ... mda ... ai un stil minunat de ( schimb adjectivele " minunat " si " jalnic " intre ele ) de rp daca zici ca povestile de pe'aici sunt " jalnice " ... Apoi , nu ne intereseaza filozofia ta , chiar nu ma intereseaza daca se zice RP sau RPG ( si inca cv : sora mea , care are 19 any :tongue: spune ca se zice RPG ... degeaba te crezi desteapta , daca nu poti sa ne'o demonstrezi ... ) Apoi , ai zis k unele persoane de pe forum sunt egoiste. Draga Sam , da'mi voie sa'ti zic ca TU esti egoista si [...] ca zici asta despre noy. Aaa si apropo , in caz ca e vorba de mine , chiar nu vad ce vezi tu dak zic k nu vreau sa respect regulile tale " minunate " de joc , deoarece jocul nu e inventat de tine , si ai si spus asta ( " Bineinteles ca jocul e luat de pe alt forum, pentru ca eu nu as fi venit nicicand cu o idee atat de geniala " - recunosti aceasta replica? ) nu ai dreptul sa schimbi regulile originale ... In ultimu rand , dupa ce am citit , nici nu ma intereseaza imbratisarea ta ... am vazut cum esti pot zice , la fel ca Ginny P , k m'ai dezamagit ... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|