Usa maronie
|
03 Feb 2011, 12:23
|||
|
|||
Era un weekend plictisitor si , desi era in anul VI si se presupunea ca avea o gramada pe cap, Jess pierduse deja cateva ore bune in camera de zi nefacand nimic. Energia acumulata de la atata stat in fotoliu incepu sa o faca sa se invarta de colo-colo fara nici un rost. In final se duse pana sus in dormitoare si isi lua primele haine care-i picasera in mana - un tricou si niste blugi,peste care aseza roba Astropufilor - apoi cobora in fuga, zise parola potretului si se avanta spre coridoare.
Stia exact unde vroia sa ajunga ! Atata timp petrecut intre peretii acestui castel iti dadeau informatii folositoare de genul: Exista o camera care-ti ofera tot ce vrei, atata timp cat te concentrezi la existenta ei. Era exact langa Camera Bufnitelor, vis-a-vis de un tablou. Desigur, usa care dadea spre camera nu aparea decat daca te tot plimbai pe coridorul acela gandindu-te la ce vrei sa-ti ofere. Urca scarile-n graba, incercand sa se decida ce sa vrea la de camera, si exact cand ii veni o idee in minte si fu cuprinsa de un zambet invingator, dadu de o eleva care statea exact in fata tabloului de langa locul unde se presupunea ca era Camera Necesitatilor. Tusi scurt pentru a-si putea face simtita prezenta. "Ce faci aici ?"se trezi ea intreband-o cu o voce destul de calma, insa privirea o trada. Nu putea sa nu se abtina sa se tot uite inspre peretele gol de unde-ar fi aparut usa. Bineinteles, uitase cu totul de partea cu salutatul. Uitase si pana sa se prezinte. Cand isi dadu seama ca abordase fata cam ... nepotrivit, inrosi putin, insa nu-si schimba expresia fetei. "Cum adica?"intreba aceasta ridicand o spranceana. Jessica isi drese vocea si apoi spuse: "Adica...in primul rand buna. Nu cred ca te-am mai vazut pe-aici,asta inseamna ca esti in anul I sau II. Si..scuza-ma daca te-am 'luat cam tare' . Sper sa nu imi fi inteles gresit tonul." ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Usa maronie - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 12:23
Re: Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 12:33
Re: Usa maronie - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 12:42
Re: Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 12:54
Re: Usa maronie - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 13:44
Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 13:54
Re: Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 22:01
|