A hand of help
|
03 Feb 2011, 12:33
|||
|
|||
Frodo dezveli cosul plin cu mancare si privi cu nesat continutul sau; scoase mai intai carafa cu suc de dovleac si bau aproape intreg lichidul. Apoi desfacu o farfurie, ce continea cartofi copti si pulpe de pui la cuptor, si incepu sa manance. Era atat de flamand, incat gustul mancarii il facea sa creada ca a ajuns in rai. Ultimele luni le petrecuse fugind, ascunzandu'se; iar cand esti un fugar, stai destul de rau cu mancarea.
"-V'am chemat aici pentru ca s'a intamplat ceva foarte grav" spuse el, cu gura plina. Bell se uita din instinct la el, sa vada daca nu e ranit. "-Nu. Eu nu am patit nimic" ofta Frodo. "-Atunci?!" mormai cercetasul, incrucisandu'si mainile la piept. "-Ben..a evadat" spuse el. "-Cum?" striga Bell, socata. Ii luara doar cateva clipe sa realizeze ca blestemul Imperio! trebuia mentinut; ea plecase din Azkaban, si nu mai trecuse niciodata pe acolo. "-E doar vina mea" sopti fata, intristandu'se. Frodo ii puse mana pe incheietura sa palida, unde retelel de vene contrastau puternic prin culoarea lor vinetie. Tanarul zambi usor, fortand'o sa se uite la el. "-Nu e vina ta" sopti Frodo. "Ben e un Devorator; era normal ca micii lui prieteni sa'l ajute sa evadeze. Trebuia sa se intample si asta..mai devreme sau mai tarziu" spuse el. "-Bine..nu e vina nimanui..dar noi trebuie sa facem ceva acum" sopti Bell. "-Ce?!" intreba Robby. "-Pentru inceput; trebuie sa avem grija de tine" ofta Bell, privindu'l pe Frodo. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|