~Run away
|
03 Feb 2011, 14:31
|||
|
|||
"-Ce imi poti spune despre tine?"ma intreba Jessica dregandu-si glasul.Aceasta intrebare ma puse pe ganduri nu prea stiam ce sa ii zic.Ce faceam in Lumea Incuiatilor,ce imi place,despre copilaria mea imi era prea teama sa vorbesc,nu stiam cum avea sa reactioneze dar daca avea sa ma intrebe ii voi spune’Nu cred ca va fi chiar atat de rau,cel putin nu am murit’.
“-Ce pot spune despre mine?”am rostit eu.”Imi place sa cant la chitara,o am aici la scoala dar am uitat-o acuma.”am chicotit”Eu traiesc cu parintii mei in Lumea Incuiatilor,am sange-pur ambii mei parintii sunt vrajitori...La Hogwarts imi place foarte mult,am prietenii pe care ii iubesc foarte mult,materia mea preferata este “Previziuni despre viitor”am stat si m-am mai gandit.”In viitor vreau sa fiu cantareata,dar nu m-ar deranja si o slujba aici,pot vedea viitorul dar nu cand vreau eu doar cand este o situatie grava.Periculoasa.”am spus eu zambind. “-Despre tine ce imi poti spune?”am incercat sa ma asez mai comod la radacina Salciei Batause . Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Run away - by Jessica F. Jersey - 02 Feb 2011, 20:25
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 02 Feb 2011, 20:48
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 02 Feb 2011, 20:57
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 02 Feb 2011, 21:35
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 12:33
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 03 Feb 2011, 14:31
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 16:47
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 03 Feb 2011, 19:45