Sclipiri de aur
|
03 Feb 2011, 13:45
|||
|
|||
M-am uitat pe lista Emei citeam tot ceea ce scria:’Cumparat accesorii delicate’,’ Cumparat decoratiuni’’Cumparat rochie perfecta Kendra’am zambit citind lista.Eram bucuroasa ca aveam sa iesim afara si sa facem cumparaturi.Ma gandeam la ideile Emei despre cum ar trebui sa fie rochia mea aurie simpla ,deja ma imaginam in una.Era nemaipomenit.
“-Iar in gusturile Tamarei am toata increderea si sa dea Dumnezeu sa nu fie o problema sa o conving sa participe”spuse fata,gandindu-se cum sa o faca pe Tam sa participe la concursul de Miss,ca sa cante la chitara nu era nico problema pentru ea,chiar ar dori sa cante si din voce.Dar o singura problema ar fi cum ca ar reptea la chitara pana dupa miezul noptii iar somnul meu va fi distrus.Atata timp cat vor fi cantece de leagan nu va arunca nimeni noaptea cu incaltaminte sau haine in ea pentru a inceta. “-Tamara sigur va vrea sa participe la concursul de Miss,iubeste moda,sa se imbrace sa fie pozata mai ales si ii plac acele coronite..”am chicotit. “-Ema tu vei participa la concurs daca va fi acceptat?”am intrebat-o eu pe fata. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|