Hear the whispers in the dark..
|
03 Feb 2011, 15:15
|||
|
|||
[color="Plum"]-Ok , incep eu .
Am stat un minut sa ma gandesc ce sa spun , dar nu-mi veni nimic in minte. Deodata aparu pe masuta o carticica mica. Pe coperta scria "100 de povesti de groaza" . -Tare! Spuse Lisa zambind. Am luat cartea si am dat la prima pagina . " Doi prieteni s-au gandit sa exploreze putin o casa parasita . Uneori se mai jucau in fata casei , dar nu intrasera niciodata in ea. Un om batran isi mai lasa uneori oile pe iarba din fata casei pentru ca zicea ca este buna pentru oi . Intr-o zi au mers impreuna la casa aceea . Au deschis poarta mare din curte , apoi au intrat in casa . Casa era in perfecta stare . Cand au urcat la etaj , au vazut pete de sange pe pereti . Fiind speriati , s-au gandit sa se intoarca in alta zi . Peste doua zile s-au intalnit cu omul batran care isi ducea oile la pascut , in fata casei . Baietii i-au povestit ce vazusera in casa. Batranul la auzul vorbelor , le-a povestit ca in acea casa murise o femeie electrocutata . Acesta a spus ca inca se mai auzeau sunete.." Deodata luminile se stinsera si o liniste se lasa peste noi . -Asa si acum ce o sa se intample? Am spus eu dandu-mi ochii peste cap. [/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 2,911 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Screaming and bleeding , and you still wont't hear me | Effy K. Dietrich | 38 | 8,230 |
08 Jul 2011, 16:21 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
A Dark Night | Jack Diggory | 27 | 7,874 |
14 Apr 2011, 12:58 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
Dust and Whispers... | Katya Sokorov | 16 | 4,439 |
19 Aug 2010, 20:06 Last Post: Bell Evans |
|
.Hear.Fear. | Gigi | 1 | 1,469 |
11 Apr 2009, 21:46 Last Post: Letitia Levitski |