Consequences
|
03 Feb 2011, 16:00
|||
|
|||
Meredith intra in salon, cu mai multe sticle de potiuni si pansamente in mana; le arunca pe patul verisoarei sale si o indeparta pe asistenta.
"-Du'te si caut'o pe Madam Pomfrey" spuse ea. "-Dar..nu stiu unde e.." bajbai fata. "-Nu ma intereseaza; mi'o aduci aici..si repede" mormai Meredith, privind rana. Sangera atat de puternic, incat se mira cum de Bell mai era viata; aplica o compresa si tinu presiune asupra ranii. "-Cum dumnezeu s'a lovit in halul asta?" intreba ea. Rosalie ezita. "-Adica..stiu ca mereu cade, dar nici in halul asta" continua Mer. Turna cativa stropi dintr'o potiune albicioasa deasupra ranii, iar sangerarea se opri. Privi capetele plagii, dupa care isi ridica incet capul. "-Asta e provocata de un balon ghiulea" spuse ea, incet. "-Da..dar nu a fost intentionat" murmura tanara, speriata. Meredith ofta. "-Cred ca mai are si altceva rupt; a cazut de pe matura, nu?!" intreba ea. Rosalie dadu usor din cap; sangele inchegat de pe gat si din par arata cadaveric. Iar paloarea fetei o baga cu totul in sperieti. "-Aa..Meredith?" intreba Rosalie, alarmata. Fata se intoarse spre ea. "-Nu respira" sopti tanara, cu mainile stranse la piept. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|