Frate , frate , n-ai ce-i face ...
|
03 Feb 2011, 18:57
|||
|
|||
Cei doi frati au plecat la drum dupa discutia din turnul Cercetasilor . Dintr-o data cand au ajuns la etajul sapte acestia s-au transformat din nou in oameni in fata unui perete sters , fara culoare .
"-Robby , ce s-a intamplat ?" zise James in soapta speriat . "-Cred ca cineva a fermecat zona cu Finite Incanmtatem pentru a opri orice vraja in zona aceasta ..."zise Robby explicand . "-Pai si atunci cum facem sa disparem ca o simt pe dna. Norris ." zise James . "-Da , iar eu il simt pe Flich ... ceea ce insemna ca doar nne-a adus la forma umana dar nu ne-a luat simturile de felina ." zise Robby . "-Si acum ce ne facem ? Chiar daca eu sunt la Viperini si nu prea au ce sa-mi face tie au sa-ti faca multe ... . Imi doresc sa apara o usa ca sa scapam din situatia asta !" zise James , iar in acel moment peretele gol s-a facut un pasaj prin care au intrat . Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Frate , frate , n-ai ce-i face ... - by James Smith - 03 Feb 2011, 18:14
Re: Frate , frate , n-ai ce-i face ... - by Robert Eric Smith - 03 Feb 2011, 18:57
Re: Frate , frate , n-ai ce-i face ... - by James Smith - 04 Feb 2011, 14:37
Re: Frate , frate , n-ai ce-i face ... - by Robert Eric Smith - 05 Feb 2011, 13:01
Re: Frate , frate , n-ai ce-i face ... - by James Smith - 06 Feb 2011, 14:34
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Necesitatea de a face ceva | Ramona Neardow | 33 | 6,740 |
09 Apr 2011, 11:59 Last Post: Bell Evans |
|
Nevoie de a face rau. | Katerina A. Petrova | 4 | 1,231 |
23 Sep 2010, 19:20 Last Post: Katerina A. Petrova |