~Run away
|
03 Feb 2011, 19:45
|||
|
|||
Am ascultat ceea ce spuse Jessica,mi se parea foarte trist trecutul sau deci nici pe al meu nu prea avea sa o lase masca.Dar al meu nu putea sa se compare deloc cu al astropufei,mama sa murise iar tatal ei locuia cu sora sa,si reusi sa treaca peste toate acestea.Eu abea daca mai puteam respira cand vorbeam cu cineva de copilaria mea.
“-Imi pare rau pentru mama ta.”am soptit eu trista. “-Ei bine,sa nu crezi ca trecutul meu a fost mai frumos.”am strambat eu din nas. “-Eu stau cu parintii mei in Lumea Incuiatilor,cand eram mica toti copii din vecinii se luau de mine mereu cand ieseam afara,parintii mei spuneau sa ies si eu din casa,dar ajungeam sa ma ascund dupa ghenele de gunoi sau cutii vechii.”am oftat.”Ma foloseau sa le aduc mingiile din curtile oamnenilor care aveau cainii,ma loveau si ma tranteau de garduri.Nu le spuneam parintiilor din cauza ca aveau sa ma atace si mai rau dupa.” Am asteptat reactia Jessicai,sa spuna o vorba sau ceva,sa faca un gest.Observasem ca avea in mainii o carte reusisem sa citesc de pe coperta “Alchimistul”nu mai auzisem de aceasta carte.Mie orice carte mi se parea interesanta. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Run away - by Jessica F. Jersey - 02 Feb 2011, 20:25
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 02 Feb 2011, 20:48
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 02 Feb 2011, 20:57
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 02 Feb 2011, 21:35
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 12:33
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 03 Feb 2011, 14:31
Re: ~Run away - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 16:47
Re: ~Run away - by Rachelle Hathaway - 03 Feb 2011, 19:45