Let your pride aside
|
03 Feb 2011, 20:23
|||
|
|||
Ultimele luni au fost mai mult decat un infern pentru mine. Ma aflam intr-o fuga continua dupa Porrin si Lestrange..Ma saturasem de aceasta situatie pana peste cap. Am si eu sentimente,obiceiuri..Nu mai pot sa nu dorm noaptea,nu mai pot sa nu mananc si sa nu beau nimic. Totul s-a intamplat mult prea rapid..De la evadarea lui Porrin parca am devenit o 'moarta vie'. Suna atat de stupid , dar asa si era. Iar acum o noua problema daduse peste mine. De fapt eu si previziunile mele 'ingenioase' am dat peste ea. Nu stiam inca despre ce este vorba , dar stiam ca trebuie sa fac ceva si asta urgent.
Cu pasi marunti incercand sa nu deranjez pe nimeni am intrat in Departamentul cautat de mine. Am deschis usa maronie care mai si scartai putin afecatandu-mi auzul , dar cand am intrat am avut parte de o surpriza si mai mare. O Devoratoare statea chiar in fata mea. Ce putea fi mai rau decat sa stiu ca am ceva de facut si sa intru in gura lupului? Nu aveam de gand sa imi caut probleme cu ea,pana la urma nici nu as avea de ce-nu il cunoaste pe Porrin,nu are nici macar o treaba cu el,de asta sunt sigura fiindca singurul complice al lui Porrin in toate marsaviile sale era Lestrange. Devoratoarea nu se uita prea frumos la mine,asa ca aveam de gand sa imi calc peste mandrie si sa o salut eu prima sperand sa nu ma atace imediat: "Buna!". Suna putin cam ridicol sa o salut asa de parca ne-am cunoaste de atat de mult timp,dar in fond nu stiam nimic una despre cealalta. Venisem aici pentru altceva,fiindca stiam ca acea problema exista,mai ales acum ca o vad si pe ea aici. Brusc,mi-a trecut un gand prin minte. Daca va trebui sa lucram in echipa la toata chestia asta? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|