Let your pride aside
|
03 Feb 2011, 21:51
|||
|
|||
Am putut oberva cum l-a tratat Devoratoarea pe Ministru. Am ramas stupefiata,cum de a putut sa faca asa ceva? Nu mi-ar trece nici prin ruptul capului prin minte sa fac acest lucru. Ministru a incercat sa ii explice ca trebuie sa o ajut,dar se pare ca nu intelegea,de fapt ca nu voia sa inteleaga. Deci am avut dreptate: intr-adevar in Ministerul Magiei era ceva grav de rezolvat si nu am venit degeaba aici. Nu voiam sa o enervez pe Kennya-asa o cheama,parca- ea fiind o Devoratoare care doreste sa faca totul singura,dar acum va trebui sa isi calce pe mandrie si sa ma lase sa o ajut. Si pentru binele nostru,a amandurora,va trebui sa reactionam cat mai repede. Cand Devoratoarea Mortii intreba despre 'detalii' m-am mai linistit putin crezand ca vrea in sfarsit sa o ajut. Desi stiu ca nu este prea de acord,Ministrul nu i-a dat o alta alternativa.
Acesta incepu sa ne insire povestea criminalului,sau cel putin cateva detalii 'marunte' din ea: "Dupa cum v-ati putut da si voi seama observand felul dizgratios in care se prezinta este vorba despre un criminal cam..nebun care trebuie dus la Azkaban cat mai urgent! Cum noi suntem ocupati...!" Da,da..Restul povestii m-am facut ca nici nu o aud,iar intr-un sfarsit rostise cat mai clar posibil , dar pe o voce suparatoare: "Iar tu,Rosalie..Daca tot ai venit o vei ajuta pe Kennya sa il duca in inchisoare.!" Asa..In sfarsit ajunsese la partea care ma interesa si pe mine..: Aveam ceva de facut,ceva foarte important si in acest moment nu prea imi pasa prea mult daca fata este de acord sau nu,insa asteptam totusi un raspuns din partea ei. Accepta sau nu ajutorul meu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|