Let your pride aside
|
04 Feb 2011, 00:16
|||
|
|||
Am putut observa sarcasmul cu care mi se adresa acea Devoratoare a Mortii,dar am preferat sa nu o bag in seama gandindu-ma ca avem chestii mult mai importante de facut. Pana la urma nu ne cunosteam asa ca odata ce vom termina aceasta treaba fiecare isi va vedea de drumul ei. Acum trebuia sa ne axam pe problema zilei : criminalul care se afla la doar cativa metri de noi. Dupa atatea experiente prin care am trecut nici macar nu mai imi pasa ca ma aflu langa o persoana care ar fi in stare sa ma omoare in doi timpi si trei miscari. Si pana la urma ce ar conta? Si asa in ultimul timp singurul lucru care conta pentru mine era gasirea Horcruxurilor lui Porrin. Daca acest viitor prizionier al Azkabanului ma va ataca si ucide pe loc nici macar nu va mai fi important caci eu acum trebuie sa ma gandesc ca am de dus o lupta la bun sfarsit alaturi de Kennya. Am pufnit usor gandindu-ma ce intorsaturi poate lua viata. Eu care de ani buni sunt pe urmele unuia dintre cei mai periculosi Devoratori ai Mortii sa trebuiasca sa fac echipa cu o Devoratoare. Totul mi se parea ca rupt dintr-un film science-fiction. Mi-am indreptat spatele iar in urmatoarea secunda am observat ucigasul cum se indeparta de usa Departamentului. Am ramas socata uitandu-ma apoi imprejurul meu cautand-o din priviri pe Kennya si tipand:
"Haide..Ce mai stam asa? Sa mergem dupa el! Acum!". Ceilalti nici macar nu se obosira sa ne spuna ca este prea periculos asa ca asteptam ca fata de langa mine sa reactioneze intr-un fel,oricum. Si asta sa o faca cat mai repede,inainte ca eu sa ma hotarasc sa plec de una singura in cautarea assasinului. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|