Let your pride aside
|
04 Feb 2011, 03:08
|||
|
|||
Am iesit din acea incapere alaturi de Kennya si inca o persoana care se pare ca l-a lasat pe criminal sa fuga,sau cel putin asa credea Devoratoarea. Dupa atitudinea sa mi-am dat seama ca nu il va lasa sa plece prea curand ceea ce mi se parea foarte bine. Orice suspect trebuie sa fie langa noi pentru a nu il ajuta mai mult decat a facut-o deja. Deci se pare ca in Minister existau tradatori: hm,de asta ma voi ocupa mai tarziu! Acum aveam ceva important de facut. Nu ma gandeam ca o sa se rastoarne lucrurile atat de mult: adica noi trebuia sa il ducem la Azkaban si atat si cand colo dam de o problema mult mai mare. Nici nu stiu de ce am venit aici. Eu si previziunile mele idioate. Nu aveam timp de asemenea de asemenea aventuri, timpul fiindu-mi foarte limitat. Prea multe probleme in ultimul timp care m-au facut sa ma simt mai obosita decat am fost vreodata. Si totusi,nu aveam sa las acest lucru sa se vada,mai ales printre un grup de angajati ai Ministerului. Pana la urma am ramas doar eu , fosta Viperina si acel tradator in cautarea assasinului. In momentul in care aveam sa il gasim o va incurca rau de tot. Ma face sa imi pierd timpul si ce era si mai important: rabdarea. Nu cred ca acel 'om periculos' vrea sa dea ochii cu mine cand imi este pusa la incercare rabdarea.
M-am gandit brusc la Porrin si am chicotit,acest ucigas semana izbitor cu el: la fel de obosit,la fel de imbatranit din cauza problemelor,la fel de repugnant prin nebunia lui. Ar fi foarte bine sa imparta celula Azkabanului cu el,asta in caz ca nemernicul acela va fi gasit. Am alungat acest gand inainte ca furia sa puna stapanire asupra mea si ne-am indreptat cu pasi grabiti spre presupusa incapere unde se afla criminalul. Daca nu era acolo tradatorul care se afla langa noi o va incurca si mai rau. Nu cred ca i-ar strica un blestem care sa il readuca la cruda realitate. Mi-am amintit ca mai este o persoana cu noi asa ca m-am intors catre Kennya si i-am facut semn cu bratul sa intram. Cu siguranta nu va fi usor sa il gasim in aceasta mare de acte,dosare si caziere interminabile. Angajatul Ministrului se uita la noi intrebator. M-am strambat la el ca un copil mic apoi mi-am spus ca este cazul sa terminam cu joaca si sa trecem la chestii serioase. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|