|
|
04 Feb 2011, 13:40
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Bell privi chipul visator al tanarului si se posta in fata lui, cu un aer amuzat.
"-Daca nu incetezi sa visezi la Hogwarts, la dormitorul tau cald, sau mai stiu eu la ce" aici facu o pauza pentru ca Raizen incepu sa rada foarte tare "atunci nasul tau va face inca o data cunostinta cu palma mea; si de data asta nu e obligatoriu sa fie intuneric, ca sa nu intelegi ca am facut'o din greseala" spuse ea, incercand sa fie serioasa.
"-Mmna, bine, mai; totusi..ce facem?" intreba tanarul cu o expresie amuzata pe fata.
Fata ofta incet, incercand sa'si dea seama de ce Dumnezeu venise cu el in Padurea aia.
Arunca o privire in jur, incercand sa desluseasca prin patura deansa de intuneric lumina unei baghete; sau macar un zgomot.
"-Nu se vede si nici nu se aude nimic" sopti Raiz. "Ce crezi ca faceam cu cateva minute in urma?" continua el.
"-Visai la Hogwarts?!" chicoti fata, si incepu sa rada.
"-Inainte de asta" remarca Raizen, iar Bell renunta.
Erau copaci..peste tot, doar trunchiuri groase de arbori giganti; cum puteai gasi pe cineva in desertul ala verde? Era ca si cum ai fi cautat acul in carul cu fan; impropriu spus.
Incerca sa'si aminteasca ce spusesera cei doi membrii ai Ordinului care ii instintasera la ora 11 noaptea - bun moment isi gasisera si ei - ca Potter a fost vazu in acea Padure; parca adusera in discutie cuvantul sud-vest, dar nu era prea sigura. Avand in vedere ca era singura lor pista, trebuiau sa o urmeze.
"-Deci..Harry a fost vazut de membrii Ordinului in partea de sud-vest a Padurii" spuse ea.
"-Aha; si noi aflam sud-vestul orientandu'ne dupa copaci, nu?!" raspunse Raizen, razand.
"-Vraja patru-puncte; cred ca ar fi mult mai utila" sopti Bell, dandu'si ochii peste cap.
|
|
Messages In This Thread |
Re: Pursuit of Hope - by Bell Evans - 04 Feb 2011, 13:40
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|