Night is a world lit by itself.
|
04 Feb 2011, 13:47
|||
|
|||
In noptile in care nu putea dormi,Derya cutreiera coridoarele castelului. La fel se intampla si in noaptea aste,cand,satula de foit in pat,se hotari sa paraseasca turnul astropufilor in cautare de noi aventuri. Nu era mare fana a cartilor,dar hotara sa se duca la biblioteca, in SECTORUL INTERZIS. Sectrorul i se parea cel mai incitant loc din castel, isi dorea sa treaca de gardul din fier si sa vada ce carti se ascund dupa termenul "INTERZIS". Zis si facut,astropufa ajunse la biblioteca,in fata portii mari de fier,pe care era agatata o placuta aurie: SECTORUL INTERZIS. Se dadu un pas inapoi si dadu spate in spate cu cineva. Derya ingheta de frica,crezand ca e Flitch si ca o sa o astepte o pedeapsa uriasa fiindca nu era in pat cu mult dupa ora stingerii.Se intoarse incet si spre usurarea ei,nu era Flitch cu Doamna Norris in brate,ci era o fata...probabil tot dornica sa intre in Sectorul Interzis,gandi astropufa.
"-Doamne,ce m-am speriat...Am crezut ca era Flitch."spuse Derya. "-Si eu am crezut acelasi lucru."replica fata. "-Derya Godwell.Pe tine cum te cheama?" "-Eleanor Skyshade,dar spune-mi totusi Ellie." "-Hmm...cercetasi..."spuse Derya examinand insigna de cercetas rosu cu auriu si cu capul leului pe ea. "-Da..se pare ca tu esti la astropufi.." "-Exact...Acum hai sa deschidem portile si sa intream in Sectorul Interzis."sugera Derya. Astropufa scoase bagheta, sopti "Alohomora" si poarta se deschise. Fetele plecara sa "inspecteze" prin sector, Ellie indepartandu-se de Derya. Dupa un timp se intoarce cu o carte groasa in maini si i-o arata astropufei. Acela care iubeste,crede in imposibil. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Night is a world lit by itself. - by Eleanor "Ellie" Skyshade - 14 Dec 2010, 11:00
RE: Night is a world lit by itself. - by Eliza G. Blest - 09 Apr 2011, 22:09
Re: Night is a world lit by itself. - by Derya K. Godwell - 04 Feb 2011, 13:47
|