...::lalalalala::...
|
24 Dec 2007, 00:52
|||
|
|||
Mitittica de tine.Hai fugi repede k poate ti se strica si mai mult stilul minunat de RP.
egocentrismul:oo..incredibil..a deschis fata gura si a iesit cuvantul simandicos.hai explica-ne si noua,prostimii,ce e aia egocentrism.Mai da o tura pe la DEX inainte sa vorbesti.Uite aici ce inseamna: EGOCÉNTRIC, -Ã, egocentrici, -ce, adj. (Despre oameni; adesea substantivat) Care priveºte totul prin prisma intereselor ºi a sentimentelor personale, care se considerã centrul universului; (despre manifestãrile oamenilor) care trãdeazã o asemenea atitudine. – Din fr. egocentrique Parerea mea este ca definitia de mai sus este total opusul atitudinii membrilor acestui forum. jualnicile povesti ,inchide-ti,sterge-ti,face-ti:mai invata si tu limba romana inainte sa treci pe aici.Si sincer,te-ai facut de tot rasul cu citatele alea. Ce ma intereseaza pe mine citatele tale? ![]() Pentru cultura ta generala,nu e TAYPO ci typo.Nu am facut degeaba 11 ani de engleza.Watch and learn ![]() Typo \Ty"po\, n. [An abbreviation of typographical error.] a typographical error; an error in typing, printing, etc. Vorba aia :Daca taceai filfizoana ramaneai.(Acum nu mai ramane decat sa sara si Sam cu gura:"ca nu e filfizon,e filozof..".) Pentru final,no hug de la Hermione,mai degraba un sut in posterior. ![]() Aa....si ca sa clarificam chestiile...RP=role playing,adica ce facem noi aici.Este un verb,mai pe intelesul tau.RPG=role playing game,adica un substantiv,adica de fapt jumatate din forumul asta jalnic. Zbor placut! Edit by Julia : Inteleg, tentatia e mare de a spune tot ce simti, sunt de acord cu tot ce ai scris ( mai ales partea cu Typo, caci Taypo suna cam bizar citit in engleza ), dar totusi... Edit by Hermione:eram sigura ca o sa imi editeze cineva postul ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|