...::lalalalala::...
24 Dec 2007, 00:52
Mitittica de tine.Hai fugi repede k poate ti se strica si mai mult stilul minunat de RP.
egocentrismul:oo..incredibil..a deschis fata gura si a iesit cuvantul simandicos.hai explica-ne si noua,prostimii,ce e aia egocentrism.Mai da o tura pe la DEX inainte sa vorbesti.Uite aici ce inseamna:

EGOCÉNTRIC, -Ã, egocentrici, -ce, adj. (Despre oameni; adesea substantivat) Care priveºte totul prin prisma intereselor ºi a sentimentelor personale, care se considerã centrul universului; (despre manifestãrile oamenilor) care trãdeazã o asemenea atitudine. – Din fr. egocentrique

Parerea mea este ca definitia de mai sus este total opusul atitudinii membrilor acestui forum.
jualnicile povesti ,inchide-ti,sterge-ti,face-ti:mai invata si tu limba romana inainte sa treci pe aici.Si sincer,te-ai facut de tot rasul cu citatele alea. Ce ma intereseaza pe mine citatele tale?Finna

Pentru cultura ta generala,nu e TAYPO ci typo.Nu am facut degeaba 11 ani de engleza.Watch and learnSadsau ar trebui sa scriu uatch end lern ca sa intelegi)

Typo \Ty"po\, n. [An abbreviation of typographical error.]
a typographical error; an error in typing, printing, etc.

Vorba aia :Daca taceai filfizoana ramaneai.(Acum nu mai ramane decat sa sara si Sam cu gura:"ca nu e filfizon,e filozof..".)
Pentru final,no hug de la Hermione,mai degraba un sut in posterior.SmileZbor placut spre minunatele forumuri unde poti sa iti dezvolti in voie minunatul stil de rp.
Aa....si ca sa clarificam chestiile...RP=role playing,adica ce facem noi aici.Este un verb,mai pe intelesul tau.RPG=role playing game,adica un substantiv,adica de fapt jumatate din forumul asta jalnic.
Zbor placut!

Edit by Julia : Inteleg, tentatia e mare de a spune tot ce simti, sunt de acord cu tot ce ai scris ( mai ales partea cu Typo, caci Taypo suna cam bizar citit in engleza ), dar totusi...

Edit by Hermione:eram sigura ca o sa imi editeze cineva postulHappywide .imi cer scuze dar m-a luat valul.mi se pare foarte jignitor pentru forum si membrii lui ce a spus samantha acolo.acuma gata,incetam si suntem cumintiSmile

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user

Messages In This Thread
...::lalalalala::... - by Charlizze Di Rino - 23 Dec 2007, 19:20
Re: ...::lalalalala::... - by Lyra Dust - 23 Dec 2007, 19:29
Re: ...::lalalalala::... - by Ginny Malfoy - 23 Dec 2007, 20:36
Re: ...::lalalalala::... - by Hermione Anne Granger - 24 Dec 2007, 00:52
Re: ...::lalalalala::... - by Ginny Malfoy - 24 Dec 2007, 02:01
Re: ...::lalalalala::... - by Lyra Dust - 24 Dec 2007, 12:06