`Baia Myrtlei.
|
04 Feb 2011, 15:52
|||
|
|||
ooc:ati putea va rog frumos sa nu mai facti atata power-play cu personajul meu.[nu as spune unele cuvinte.]Eu nu spun replicile personajului vostru.Multumesc.
Apa era pe jos in toata baia,prin cizmele mele lungi intrara apa rece ca gheata care ma facea sa tremur din cap pana in picioare.Incepu sa ma scoate din sarite 'Sa se razbune!' asta spuse Myrtle cand intra in chiuvete si facu ca apa sa sara din ele.Hainele si parul imi erau fleasca.Nu mai suprtam coporamentul sau mi-am scos bagheta dar niste cuvinte ale mamei mele imi trecura prin minte.'Daca te vei coporta urat si cealalta va proceda la fel.Cel mai destept renunta.'Am lasat usor bagheta in jos punand-o in roba mea uda. "-Hei Myrtle vin-o putin!"am tipat eu. "-Da ce vrei?"zbura fantoma catre mine uitandu-se furioasa la mine. "-De ce te coporti asa de urat cu noi?"am rostit eu. "-Pentru ca si voi ati facut asta acuma,ati ras de mine."urla de nevi Myrtle. Intelegeam ca e groaznic sa mori in acel incident stupid cu sarpele si din cauza acelui baiat necioplit.Dar ceilalti copii ce vina aveau de ce ar trebui sa vorbeasca urat cu ei.Intelegeam si suferinta prin care trecea. "-Dar ceilalti elevi ce ti-au facut?"am soptit eu.Ma uimea calmul meu,eu eram temperamentala. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|