Your favourite lyrics:x
|
04 Feb 2011, 16:52
|||
|
|||
Tiger & Bullet-Partea ta intunecata.
A fost o data...Cand a fost...ca daca n`ar fii fost nu s`ar povesti Ma faci sa te iubesc, Ma faci sa te dorec, Ma faci sa innebunesc si nu e prima data Cand vin sa iti cersesc Puterea sa ma indragostesc De partea ta intunecata Ganduri in miez de noapte Stabat fiind linistea intunecata Si dorul plin de suspin E un chin din vis desprins Din subconstient ca as vrea sa nu te pierd Sa te am permanent Sa iti vad chipul angelinc Ce ma cucerit din prima Sa iti ascult vorbele dulci Sa iti simt inima Sa citesc in ochii tai caprui Dorinta arzatoare Sa iti deschizi sufletul in fata mea Ca un boboc de floare Caci mori de nerabdare Si ma gandesc la un sarut Mor ca nu te am Distanta se simte mult Spune`mi cine te alina Daca nu sunt langa tine Pentru tine cine suspina Atunci cand nu e totul bine Sub aripa cui vei sta Atunci cand ploaia va veni Mi`a duc aminte si acum Stropi aia mici din prima zi Sti tunelul dragostei din prima noapte Primul sarut,prima atingere,primele soapte. Ma faci sa te iubesc, Ma faci sa te dorec, Ma faci sa innebunesc si nu e prima data Cand vin sa iti cersesc Versuri Bullet feat Tiger - Partea ta intunecata de pe http://www.versuri.ro Puterea sa ma indragostesc De partea ta intunecata Asa zacand ofta din greu...iesi din casa fara sa`si ieie ziua buna si pleca suparat si amarat ca vai de el Tu mi`ai dat aripi M`ai indemnat sa zbor spre cer Da nu mi`ai spus ca sunt de ceara Si se vor topii lejer M`ai lasat sa incerc sa zbor Sa ating o stea Ca mai apoi sa ma prabusesc In inima ta Acolo sa invat sa te rasfat SA gust din pasiune Unii mi`au spus ca dragostea e a8-a minune Si mi`au mai spus Ca la distanta sincer n`o sa mearga Dar lasa`i sa vb Ca lumea e bleaga Sentimentul nu dispare CA o vacanta de vara Uneori e mai lucid Ca fumul tras dintr`o tigare Da,numai conteaza Atata timp cat esti cu mine Nimic nu e imposibil Daca o fac pentru tine Si spre ca intr`o zi Sa nu iti vad intinsa mana Sper ca nu va fi o zi CAnd va domni doar ura Sper sa fii instare Sa ma accepti asa cum sunt Caci nu suntem sortiti Sa fim singuri pe Pamant. ![]() ![]() A good man in his darkest aberration, Of the right path is conscious still. Faust |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |
|
your favourite words... :x | Hayley M. Alden | 15 | 4,079 |