|
Let your pride aside
|
|
04 Feb 2011, 17:21
|||
|
|||
|
Mi-am dat seama ca Viperina nu era prea incantata sa colaboreze cu mine si stiam si de ce. Dar pana la urma ce imi pasa mie? Fiecare face parte din ce grup vrea,este de partea cui vrea iar noi o sa trebuiasca sa ne suportam astazi orice ar fi. Stiam ca desi era orgolioasa nu va rezista singura in cautarea criminalului si mai ales in 'depozitarea' lui la Azkabam. Si trebuie sa recunosc ca nici eu: era un act de inconstienta sa vreau singura sa lupte impotriva assasinului. Dar se pare ca ei nici nu ii prea pasa ca sunt aici,practic ma ignora dar era treaba ei. Daca astfel crede ca ma va face sa plec se inseala amarnic . Pana la urma nu este singura care asteapta cu nerabdare sa scape de aceasta situatie.
M-am si saturat de Previziunile astea. Oricum,daca nu as fi avut-o acum nu as fi pe urmele unui ucigas. Dar nu am cum sa scap de ele,din pacate. Da,recunosc uneori imi sunt de folos,dar acum la ce m-au ajutat? M-am bagat in gura lupului? Ar putea sa ma ucida si nu doar pe mine... Mi-am mutat privirea spre fosta Viperina si m-am hotarat sa ii vorbesc , poate,poate..am putea sa ne intelegem,sa faca o exceptie macar astazi: "Kennya..Deci..Eu inteleg ca tu esti Devoratoare , dar asta nu inseamna ca ai sa ma ignori in timp ce suntem implicate in 'treaba' asta. Ar trebui sa colaborezi cu mine. Ce conteaza daca fac parte din Ordin? Fac parte si din Minister,la fel ca tine. Desi inteleg oarecum ura ta pentru noi dar sunt exceptii de la regula asa ca te-as ruga sa faci o exceptie astaz.!" Nu stiu daca o sa ma bage in seama,dar pana la urma totul tine de ea. Eu nu pot sa ii comand nimic,dar ar trebui sa inteleaga ca asa ne va fi mult mai usor. ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/Cn1dqRNSIJ5n2/giphy.gif)