`Baia Myrtlei.
|
04 Feb 2011, 16:27
|||
|
|||
Am ascultat spusele Myrtlei imi parea rau de ceea ce i se intamplase in trecut,dar daca ar fi mai prietenoasa cu elevii scolii Hogwarts poate ar fi acceptata de ceilalti si s-ar intelege bine.Daca ea tot continua sa fie rea cu toti normal ca aceia nu ar sta si ar inghite ce ar spune Myrtle.
"-Stiu cum te simti."am spus eu in soapta lasand privirea in jos. "-Dar nu m-as lua de ei nici acuma ca sunt vrajitoare."am rostit eu. "-Nu ai de unde sa stii."tipa Myrtlei cand era liniste facandu-ne pe toate trei sa tresarim. "-Ba da stiu foarte bine."am spus eu razand batjocoritor."Eu stau cu parintii mei in Lumea Incuiatilor!" Am asteptat un raspuns din partea fantomei,stiam ca nu aveam cum sa-i schimb coportamentul,niciodata nu poti.Pe nimeni,dar poate avea sa se gandeasca la tot ce vorbim noi aici.Stiu prin ce a trecut,am patit-o si eu doar ca nu am murit.Si o inteleg.Dar niciodata nu aveam sa ma iau de ei. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|