Let your pride aside
|
04 Feb 2011, 23:46
|||
|
|||
Gata. M-am saturat sa fiu luata peste picior de o fata pe care nici macar nu o cunosteam. Auzi la ea "papusa" si mai si zice ca nu am dovezi ca e Devoratoare. Foarte bine,asta era banuiala mea. In orice caz eu nu aveam sa imi risc viata pentru ceva in care nici nu eram prea implicata. Am avut o previziune si m-am gandit sa vin sa ajut. Dar pana la urma ce imi pasa mie? Desi faceam parte din Ministerul Magiei acum pe mine nu m-a anuntat nimeni,asa ca nu eram obligata sa ajut la ceva. Nu mai vreau sa fiu eu mereu fata buna care ajuta la orice. Am avut tentatia sa imi scot bagheta la iveala, dar desi fata asta nu avea nici macar un drept sa ma ameninte iar eu bineinteles trebuia sa ma apar,nu am facut-o. Nu stiu de ce,dar oricum nu aveam de gand sa imi caut probleme cu o fosta Viperina. Nici macar nu o cunosteam,asa ca este treaba ei ce crede despre tot ajutorul pe care vreau sa i-l ofer. Se pare ca oricum nu il accepta iar eu am de gand sa plec de aici. Pana la urma obligatia mea nici macar nu se afla in acest Departament.
M-am uitat catre Kennya si i-am spus sincer: "Stii ceva? "Paupsa"-Eu nu am de gand sa ma cert cu tine. Poate nu esti Devoratoare a Mortii,dar asa credeam eu. Pana la urma nici macar nu este problema mea. " Pasii mi s-au indreptat catre usa Departamentului si am avut tendinta sa plec. De fapt asta si aveam de gand sa fac: eu nu sunt marioneta nimanui,mai ales a cuiva pe care nici nu cunosc. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|