Sclipiri de aur
|
04 Feb 2011, 22:54
|||
|
|||
‘Petrecere,petrecere’numai la acest lucru ma gandeam in acest moment.Nu stiam acuma cum aveam sa ma imbrac,cum sa imi fac parul sau ce acesori sa port.Bine ca le aveam pe Ema si pe Tamara sa ma ajute la acest lucru,eu nu prea ma descurcam la asortat haine sau ceva in genu.Eu eram opusul Tamarei.Dar tot ma gandeam de ce ma trimise in acest loc,stia ca Ema avea sa vina in aceasta incapere si stia ca o sa ne imprietenim.Nu aveam decat sa astept si sa ma ia prin surprindere.
“-O sa ne iasa petrecerea Ema.”i-am zambit eu fetei. “-O sa fie minunat,toti o sa vina.Cine nu iubeste petrecerile?”am chicotit. Am auzit niste sunete la usa care ducea catre aceasta camera,dar nu prea le-am dat importanta,acum eram cu gandul la altceva decat niste sunete ciudate.Poate era vantul care venea de la vreo fereastra si facea ca usa sa scartaie. “-Deci avem totul pe lista?”am intrebat-o pe Ema,care mai nota inca cateva idei pe pergament. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|