The wrong choice
|
04 Feb 2011, 23:15
|||
|
|||
THE WRONG CHOICE
PROLOG -perspectiva lui Chris Sanchez- Draperiile erau trase peste geam,si nu permiteau luminii sa intre in camera. Intr’o parte pe un fotoliu zaceau cateva haine murdare si sticle sparte. Oglinda de pe perete era manjita cu apa,iar dusul de la baie functiona neincetat desi nu era nimeni in baie. Langa mine era telecomanda,iar alaturi o cutie de bere. Am lasat tigara pe scrumiera,si am mai luat o gura din cutie,butonand telecomanda de la Tv incercand sa gasesc ceva captivant. Insa fara rost. Din tigara continua sa iasa fum,ce se imprastia in toata camera,creand astfel un efect film de prost gust de pe AXN. Am oftat si am stins televizorul. M’am ridicat din pat si m’am indreptat spre oglinda privind in ea. Parul imi era ravasit,ochiul vanat si buza de jos imi era sparta. La dracu,uite asta primesc cand ma bat cu cineva. Din nou am oftat si am mers la baie,intrand imbracat sub dus. Apa fierbinte imi molesea trupul,si imi lipea parul de fata. Am inchis ochii. Acel barbat era pe jos la picioarele mele. Era mort! Am cazut in genunchi langa el si i’am privit fata. Ochii lui deschisi erau impaienjeniti si priveau undeva unde eu nu puteam sa ajung.
“-Chris,trebuie sa plecam! Vin gaborii!” ,tipa Alexandr la mine. Nu reactionam,eram acolo langa cel mort si priveam in gol. Ce facusem? La dracu,omorasem un om. “-Chris,hai odata!” Ma trase de acolo si ma baga in masina,aceasta demarand in tromba de pe straduta. Am respirat zgomotos si am privit din nou faianta albastra din baie. Remuscarile ma cuprindeau iar. Mi’am sprijint capul pe faianta si m’am lasat in jos. Sunt un criminal! Asta sunt eu,Chris Sanchez si bun venit in viata mea. TITLUL: Rosalie Andrews Blackfire TEXTUL: Ginny Andrews Blackfire DESIGN: Rosalie Andrews Blackfire ~ Sper sa va placa. Inceperea acestui fic a fost o idee de moment. Lectura placuta.~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,871 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |