Incubus Dreams
|
05 Feb 2011, 13:32
|||
|
|||
Stateam tacuta intre doua fete pe care nu le cunosteam.Ascultasem cu atentie fiecare cuvant.Nu puteam gandi prea clar din cauza oboselii.Presiunea din camera era aproape palpabila.Nu eram de mult timp in casa Viperinilor,nu cunoasteam pe nimeni si imi era greu sa ma acomodez.M-am hotarat sa-mi iau inima in dinti si sa vorbesc:
"Stiti,am inceput timid,eu cred ca vom putea lua Cupa in acest an..Suntem inteligenti,puternici si vicleni.Daca vom stii sa profitam la maxim de toate atuurile casei noastre,suntem ca si invingatoi.Am incredere in fiecare om din aceasta camera ca va face tot ce-i sta in putinta sa aduca puncte.Avem un Sef de Casa extraordinar si impreuna cu el vom reusi! Cand am terminat de vorbit,aproape ca nu mai aveam aer.Ma ridicasem in picioare si inainte s-mi dau seama gesticulam. "Viperinii au fost si vor fii cei mai buni!Doar ca acum ar trebui sa dovedim acest lucru.Este o provocare! Ma asezam usor la locul meu.Inima batea nebuneste,aproape facandu-si loc prin pieptul meu pentru a iesi.Ma uitam nelinistita in jur,asteptand o replica,o opinie,o incurajare.Ceva... ![]() ![]() A good man in his darkest aberration, Of the right path is conscious still. Faust |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|