Robby Smith si Blestemul Rasaritului
|
05 Feb 2011, 13:22
|||
|
|||
~Robby Smith si blestemul Rasaritului~ de Robert M. Stanescu(asta e numele meu) Capitolul 1 - Admiterea A sosit momentul unui copil de 11 ani cu ochii albastri cam area ,parul blond ca razele soarelui si cu pielea un pic mai deschisa ca culoare caramelului ,sa paseasca pe treptele Hogwartsului , acest copil nu este unul obisnuit sau un simplu vrajitor , acesta este un Rasaritean , comform unei legende antice , Rasaritenii , au fost blestemati la nastere cu un blestem ce nu-I lasa sa se confrunte cu raul orice s-ar intampla , adica el chiar daca vrea sa se lupte cu fortele intunecate nu va reusi el va trece prin inamicii intunecati de parca ar fi o simpla fantoma , insa nu este asa . Totusi se zice ca daca un Rasaritean va invinge blestemul atunci acela o sa fie un inger al rasaritului , nu unul cu aripi sau cu aura ci unul spiritual ce a ascos toti Rasaritenii de sub blestemul Rasaritului . Parintii copilulului erau si ei vrajitori , insa ei nu erau Rasariteni , erau vrajitori destul de importanti , tatal , Caesar, fiind Guvernator in Ministerul Magiei din Marea Britanie , iar mama , Stephanie , fiind designer mondial de pantofi in lumea “Incuiatilor” . Acesta m-ai are un frate mai mic pe nume James acesta este cu 2 ani mai mic ca Robby si nici el nu a mostenit blestemul Rasaritului , numai fratele sau . Intr-o dimineata de Septembrie Robby impreuna cu mama lui s-au dus la atelierul acesteia pentru a aduna cateva lucruri , cand mama lui l-a rugat ceva : -Robby , poti sa-mi tragi si mie cutia aceea cu magia ta si deschidemi-o , te rog . zise Stephanie in asa fel incat Robby sa nu-si dea seama de ce va urma . Robby o trase cu ajutorul magiei exact cum zise mama acestuia si o deschise , era o cutie grea cu scrisori in interiorul ei , dar singura scrisoare care i-a sarit in ochi era scrioarea de acceptare la “Scoala de farmece si vrajitorii Hogwarts” ! -Mama , mama uite , am fost admis la Hogwarts ! zise copilul in culmea fericirii . -Stiu Robby , stiu , ti-am facut eu deja toate cumparaturile tu mai trebuie doar sa vorbesti cu tatal tau , sa-i faci o surpriza , doar el credea ca nu vei fi acceptat , nu ? zise Stephanie bucuroasa ca si-a incurajat baiatul , imbratisandu-l . Ajundi acasa Robby s-a dus si l-a luat de gat pe tatal sau aratandu-i scrisoarea . -Vezi ! Am intrat sit u ziceai ca n-o sa intru ! zise Robby ca un copil razgaiat . -Nu , nu am zis ca nu vei fi admis ci ca nu te vor primi acolo . zise Caesar ironic ciufulindu-l . -Nu esti deloc amuzant ! Si ca sa sti , vreau sa intru la Cercetasi ! zise Robby nitel suparat . -Nu cred ca o sa intri tu acolo , la cat de arrogant esti Viperini scrie pe tine ! zise Caesar tachinandu-l . -Mai , parca ati fi niste copii , o sa intre la Astropufi ca mine sau la Ochi-de-Soim ca tine ! zise Stephanie demotivandu-I pe amandoi . -Ai dreptate , este descurcaret ca Astropufii si destept ca Ochiii-de-Soim . recunoscu Caesar cu jumatate de gura . -Foarte bine , Caesar scumpule pune tu mas ate rog ! il ruga Stephanie . -Bine draga ! zise Caesar dand de doua ori din bagheta facand sa apara masa gata facuta . -Dragut , dragule data viitoare poate bagheta o sa puna paharele de cristal nu cele plastic . zise femeia ironica . -Mama , tata , dar eu cand o sa-mi iau bagheta ? intreba inocent Robby . -Maine dimineata la 7:30 o sa ne trezim cu totii si vom merge pe Aleea Diagon la Ollivander’s ca sa-ti iei bagheta potrivita tie . raspunsera Caesar . -Multumesc , ca doar nu voiam sa ajung la Hogwarts fara bagheta , nu ? zise Robby . -Normal ca nu vrem sa ajungi la Hogwarts fara bagheta asta ar insemna ca nu ai fi vrajitor cu norma-ntreaga . zise Caesar razand impreuna cu Stephanie si Robby . Toti cinara frumos , decent , James era la matusa sa in vizita in Brasov ,Romania l-a Clubul Dragonilor Romani . Dupa ce au cinat , Stephanie si Caesar s-au dus la culcare , de asemenea si Robby imediat ce facu un dus , doar se ducea la Hogwarts maine si trebuia sa arate decent si in plus maine trebuia sa-si aleaga bagheta asa ca-si puse ceasul sa sune la 7:00 pentru a avea timp sa se pregateasca . Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Robert Eric Smith - 05 Feb 2011, 13:22
RE: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Fleur Delacour - 15 Apr 2011, 16:29
Re: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Rosalie Vivienne Alden - 05 Feb 2011, 14:51
Re: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Ema Snow - 05 Feb 2011, 16:12
Re: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Robert Eric Smith - 05 Feb 2011, 18:44
Re: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Rosalie Vivienne Alden - 05 Feb 2011, 18:59
Re: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Robert Eric Smith - 06 Feb 2011, 16:22
Re: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Ginny Anne Alden - 06 Feb 2011, 17:14
Re: Robby Smith si Blestemul Rasaritului - by Rosalie Vivienne Alden - 06 Feb 2011, 22:09
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Blestemul trandafirului | Jenny Spring | 6 | 2,619 |
12 Jan 2009, 17:40 Last Post: Chloe Wai |