Ha...??
05 Feb 2011, 14:09
Ne aventuram undeva mama naibi stie unde.Peste tot se asternea un intuneric infricosator , dar in acelasi timp simteam ca nu imi este frica de nimic.Pe tavanul tunelului se aflau niste scanduri care pareau mai bine de 100 de ani puse acolo. Asta dadea dovada ca oricand s-ar putea prabusii intreaga incapere ingusta.
"-Daca pisica mea e aici. O sa simta asta."am rostit eu increzatoare dupa care iar se lasa linistea intre noi.
Nimeni numai scoatea nici un fel de sunet sau nici un fel de repros , ceea ce mi se parea ciudat din partea lui Aylee.In mod si mai ciudat tavanul era ingust , iar coridorul tunelului parea sa fie mai larga.De o parte si de alta a peretilor erau impodobite cu pietre oarecare mai micute si mai mari care parca impingeau peretii spre exterior.
Tot tunelul parea mai mult o iluzie foarte bine pusa la punct.Parca era ceva supranatural.Dar nu imi bateam capul cu intrebari : "De ce e asa?" , "De ce nu e altfel?"...Pana la urma suntem la scoala de vrajitorie , e normal sa se intample lucuri magice pe aici.
"-Lumos." am soptit eu deabea auzita. Tot locul se lumina in data si numai atunci am observat cu adevarat ce se afla in tunel.
Toate trei am facut ochii mari de mirare cand am observat ca....

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 01 Feb 2011, 20:25
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 01 Feb 2011, 20:49
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 01 Feb 2011, 20:53
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 02 Feb 2011, 18:27
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 02 Feb 2011, 19:06
Re: Ha...?? - by Dianne D. McLarren - 04 Feb 2011, 22:48
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 05 Feb 2011, 14:09
Re: Ha...?? - by Aylee L. Lovel - 12 Feb 2011, 15:53
Re: Ha...?? - by Layla Wong - 16 Feb 2011, 22:20