The wrong choice
|
05 Feb 2011, 14:38
|||
|
|||
Imi place cum incepe Prologul. Prologul fiind din perspectiva unui baiat , ti-a iesit foarte bine cum ai scris. Uneori e greu sa stii cam cum gandeste un baiat , dar ti-a iesit foarte bine acest lucru. Inca odata ai scris foarte bine , pentru ca e scris intr-un fel incat sa te faza sa vrei sa citesti iemdiat capitolul 1.
@ Rose: Capitolul incepe excelent. Fiind din perspectiva unei fete te face exact sa simti ce simtea in poveste Lissa. Asta imi place la nebunie. De asemenea imi place ca incepe direct cu o actiune cutremuratoare , si desii e vorba despre morga , nu m-a speriat deloc , mi se pare chiar o idee reusita. Imi place cum ai surprins panica fetei cand ai zis ca nu putea nici sa lesine. Partea asta mi se pare chiar reala. Adica deobicei cand cineva intra intr-un soc foarte mare nu poate sa reactioneze chiar deloc. Asa ca ma bucur ca ai punctat exact cum trebuie. Nu exista o imagine clara despre cum arata fata , dar in mintea mea arata bine. Cum ai descris ca si-a prins parul si cu clama si cum era imbracata , in mintea mea , arata bine.... Inca ceva ce imi place este titlul. Suna foarte bine si se si potriveste. Titlul povestii si titlul capitolului. E genial. Sunt foarte curoasa ce se va intampla in continuare asa ca deabea astept. Imi place foarte foarte tare ce ati scris. Next , next , next! ![]() OCC: Nu uita sa imi zici cand postezi ca altfel nu e sigur ca observ , sunt mai aiurita asa de felul meu. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,817 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |