A hand of help
|
05 Feb 2011, 16:39
|||
|
|||
Ajunsi in pestera sigura a lui Frodo a inceput sa-i povesteasca ce s-a intamplat si cum a aparut Kevin zicandumi "Expecto Humanis" .
"-Frodo , am sa-ti zic o faza , a aparut fantoma lui Kevin care mi-a zis sa-ti zic "Expecto Humanis" si sa-mi explici ce inseamna ." zise Robby . "-A zis asta Kevin ?" o intreba Frodo pe Bell . "-Nu am fost cu el ca l-am pierdut din vederi asa ca orice e posibil ." marturisi Bell . "-Si Derek m-a atacat si a aparut fantoma unei femei care parea sa fie nevasta lui , care a zis ca si ea a fost Devoratoare si ca a omorat un copil si i-a zis si lui sa iasa din Ordinul Devoratorilor !" zise Robby . "-Interesant , daca a zis Kevin asta inseamna ca vrea ca tatal sau sa-l vada intr-un corp nou ." zise Frodo . "-Cum adica intr-un corp nou ?" intreba Bell . "-Vede-ti voi , Expecto Humanis e o vraja ce i-a corpul celui asupra careia a fost data vraja si baga in acel corp spiritul cuiva mort la care se gandeste vrajitorul ce face vraja , scotand spiritul celuilalt si facand schimb , spiritul mortului este viu si acum intr-un corp , iar viul in exteriorul corpului sau neputand sa mai intre inapoi daca cel ce inountru nu zice "Nox Expecto Humanis" dar cred ca Kevin o sa ii redea sufletul daca intra intr-un corp ." zise Frodo explicadu-ne . "-Ok , dar atunci de ce mi-a zis sa-i zic asta lui Ben ?" intreba Robby Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|