The wrong choice
|
05 Feb 2011, 16:16
|||
|
|||
deci, deci, minunea mea a scris un fic impreuna cu Ginny
Trebuia sa apar si eu cu miile mele de comentarii Quote:iar dusul de la baie functiona neincetat desi nu era nimeni in baie. Repetitia asta putea fi evitata La sfarsit in loc de baie, puteai scrie 'inauntru' sau ceva de genul. Suna mai bine dar e foarte bine si asa Imi place putin mai mult stilul din capitolul 1 decta din prolog. E scris de aceeasi persoana s-au v-ati inversat intre voi? In rest imi place foarte foarte mult Imi place pentru ca nu e EXTREM de lung sau plictisitor. Imi place ca e facut din mai multe perspective. Imi place ca are o nota horroristica Imi place ca e scris de voi Quote:Deci practic , sunt speriat . Asta m-a speriat rau "raspuns pe o voce calma,dar in acelasi timp oarecum trista: "Da,desigur. La morga!"" . deci voi nu scrieti bazme ? mi-e mie frica cand aud de morti si sange ... Zau asa, ai 5 anisori ca sa te sperii de fantomite si vampirasi? / ![]() Notele horroristice dau suspans ficului Basme, zau asa? Cu parere de rau te anunt ca nu suntem Cranga sau Caragiale. Daca nu iti place stilul, nu-l citi |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,831 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |