Sclipiri de aur
|
05 Feb 2011, 16:36
|||
|
|||
Kendra era cu Ema,se parea ca se imprietenisera deja,ma bucura acest lucru.’Oare de cate ori s-a gandit Kendra de ce am trimis-o aici?’am ras la acest gand.
“-Ce faci aici?”imi zambi Kendra venind catre mine sa o imbratisez. “-Sunt aici ca sa va fac o surpriza la amandoua.”i-am facut cu mana Emei ducandu-ma catre ea sa o imbratisez.Am bagat mana in buzunarul robei mele scotand afara un lantic de argint care avea ca pandantiv o inima de argint.Il cumparasem din banii econimisiti de mine,pentru cea mai buna prietena a me ape care aveam sa mi-o fac la Hogwarts. “-E dragut.”spuse Kendra luandu-l usor in mana rotindu-l.”Pentru cine e?”spuse Ken uitandu-se la mine cu zambetul pe buze. “-Acest lantisor este pentru Ema.”m-am dus catre ea si i l-am dat,imbratisand-o strans. “-Iti place?” "-Pentru tine Kendra am altceva." ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|