The wrong choice
|
05 Feb 2011, 21:10
|||
|
|||
Capitolul III-I will stay here
-perspectiva lui Nate Carson- Am simþit mana Lissei strangand-o puternic pe a mea. Nu întelegeam de ce plangea întruna. Oare chiar murisem? Nu pot sa plec atat de uºor , nu pana acel nemernic care m-a ucis în bãtaie nu va plãti , nu pana nu-mi voi vedea copilul nãscut , iar pe soþia mea fericitã cã în sfarsit rodul iubirii noastre exista. De ce nu pot sa mã miºc, de ce am impresia cã vorbesc, dar nimeni nu mã aude ? Vreau sã îi simt buzele dulci,sã îi ating pantecul în care îmi poartã fiul sau fiica , sã îi miros hainele parfumate mereu cu aceeaºi aromã cu care m-a obiºnuit zi de zi, sã îi spun cã iubirea noastrã este nemuritoare. Voiam sã mã lupt pentru viaþã , dar moartea mã rãpise deja,voiam sã îmi revãd iubirea,dar ochii îmi erau orbiþi, doream sã o simt aproape , dar mainile-mi erau legate,gura mea voia sa îi vorbeascã dar peste noapte am devenit mut. Viaþa mea perfect colorata a fost ºtearsã de tragedia unei nopþi negre. Rutina prin care treceam zilnic pãrea acum un vis neatins pentru mine. Lissa si-a indepãrtat mana de a mea. Nu..De ce a fãcut asta? Mã simt de parcã cineva mi-a împuns un pumnal în inimã ºi mi-a scos-o din corp aruncand-o cat mai departe fãrã sã îi pese dacã mai am sentimente sau nu. Deºi se pare cã fizic murisem,sufletul meu inca iubeºte , sufletul meu nu vrea sã disparã în neanþ. Nu sunt un obiect,deºi acum mort poate aºa par. Eu ºtiu ca Lissa nu gandeºte aºa, ºtiu cã incã mã iubeºte. Dupã cate am trãit împreunã ar fi imposibil sã mã dea uitãrii. "Te iubesc" rostise printre lacrimi de durere. Puteam sã îi simt tristeþea , îmi sfaºia sufletul fiecare lacrimã vãrsatã de-a ei.Voiam sã îi spun sã se opreascã,dar cum sã fac asta , cum..Dacã nu mai sunt om? Am rãmas pentru oameni o legumã,iar pentru îngeri un suflet nou venit.
TEXTUL: Rosalie Andrews Blackfire ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 9,182 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |