The wrong choice
|
05 Feb 2011, 21:25
|||
|
|||
Deci este geniala. Ador cum descrii sentimentele. O faci intr-un mod foarte pasional si de asemenea plin de emotii. Partea aceasta este foarte romantica si intr-adevar plin de iubire.
"Te iubesc" - asta a meritat tot. Doua cuvinte simple care par foarte usor de rostit. Dar totusi au o semnificatia foarte mare si nu poti o spui la oricine. Inca ceva ce mi-a palcut foarte tare , in afar de tot , a fost asta: "Am rãmas pentru oameni o legumã,iar pentru îngeri un suflet nou venit." Pff...e geniala fraza. Pana la urma tot ficul este si va fi genial. Acuma asteptam un next , pe care sper ca o sa o primim cat se poate de repede. Imi place titlul pe care l-ai dat. Sugereaza multe si se potriveste foarte bine cu continutul. Continuati tot asa fetelor si o sa iasa ceva bestial.... Stiu ca de abea ati inceput sa scrieti , dar eu sunt deja curioasa cum se termina. Next!!! > ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
.So Wrong. | Isabella River | 30 | 8,793 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |